Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε κορυφή και ο ΑΕΡΑ!

Πάτησε κορυφή και ο ΑΕΡΑ!

0
aera endekada
Dodekanisos

Μετά τη Ρόδο και ο ΑΕΡΑ έκανε το 3 στα 3 και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας έχοντας μαζί με τα «ελάφια» το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα, κέρδισαν στο γήπεδο τους με 1 – 0 τον Αντίμαχο χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Τριχιάς στο 85’ με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή και μετά από απόκρουσε του Μιχαλάκη ύστερα από σουτ του Ευαγγελίδη. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν στο κατάλληλο σημείο και παίρνοντας το …ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Κόκκαλης, Βασιλείου). Στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ατσαλάκης γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καμπούρης , Μαλλιάκας , Αμπαζάι, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Καψαλάκης ( 74′ Πλύγκος ) Επιφάνης , Ευαγγελίδης, Τομάζος (64′ Τριχιάς), Μασάδο, Κατσαρής (79′ Καραγιάννης)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Ατσαλάκης, Ζιώγας, Σωτίρι, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου (46′ Βλαντιμίροφ ), Συνεσίου, Συντιχάκης, Πης (75′ Βακουφτσής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments