Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε …γκάζι στην επανάληψη!

Πάτησε …γκάζι στην επανάληψη!

0
ialisos panigiria
Dodekanisos

Άλλη μια φιλική νίκη πέτυχε σήμερα ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν στο γήπεδο τους του Άρη Αρχαγγέλου με 4 – 2 μετά από ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και μέχρι και το 10’ ήταν καλύτεροι. Από εκεί και μέχρι και το 25’, ο Άρης συνέχισε να είναι καλός, παρά το ότι ο Ιάλυσος ανέβασε στο διάστημα αυτό στροφές. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου ανέβηκαν πιο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επέβαλλαν τον ρυθμό τους.
Τα γκολ
Στο 10’ ο Παφιάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Φυλακούρης με κεφαλιά πάσα από το δεύτερο δοικάρι «βρήκε» τον Μαθιό ο οποίος με γυριστό κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 0
Στο 42’ ο Λαμπριανός έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1 – 1.
Στο 43’ ο Χατζηφούντας κέρδισε μια χαμένη μπαλιά από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαθιός με κεφαλιά έκανε το 2 – 1.
Στο 48’ ο Σπάρταλης έκανε σέντρα προς τον Χατζηφούντα στο δεύτερο δοκάρι, αυτός με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Μαθιό ο οποίος με πλασέ έκανε το 3 – 1.
Στο 55’ ο Αθανασίου έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε την κάθετη πάσα στον Παφιάκη και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 4 – 1.
Στο 88’ ο Ντύρος από δύσκολη θέση (πλάγια θέση) διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόγγος (Μπάρκας Λεωνίδας, Αυγενικός Θόδωρας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης (73’ Ντάνης), Μαλλιάκας (37’ Σαχίνης), Παφιάκης (62’ Γιαννακόπουλος), Φυλακούρης (73’ Λαμάϊ), Μπιγκό, Ρεκλείτης, ΚΛαρπαθάκης (50’ Κρομμύδας), Σπάρταλης (50’ Αθανασίου), Γκινής (67’ Τσουακλάς), Μαθιός (55’ Λερογιάννης), Χατζηφούντας (70’ Χατζηλιόντας)
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Κωστάκης (73’ Ντελλής), Πομπού (46’ Κωτσίκος), Σταμούλης, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος (70’ Κολιάδης), Λαμπριανός (67’ Δημητράς), Γιαννιού (46’ Χατζησάββας), Κολιοκώστας (46’ Φράγκος), Μπαϊρακτάρης (61’ Ντύρος), Μάλλιος

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments