Αρχική Εφηβικό Πάτησε …γκάζι στην επανάληψη ο Διαγόρας

Πάτησε …γκάζι στην επανάληψη ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Παραλίγο να κάνει τα εύκολα δύσκολα η Εφηβική ομάδα του Διαγόρα η οποία όμως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον Κλεάνθη Παραδεισίου με 4 – 1 στο Δημοτικό ΑΘλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι “κυανέρυθροι” είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο πρώτο ημίχρονο ο Κλεάνθης είχε τον τρόπο να φθάσει στην ισοφάριση (1 – 1) και να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους τους. Τα παιδιά του Μιχάλη Ρίζου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά μόλις έκαναν το 2 – 1 στο 47′ απελευθερώθηκαν και από και πέρα κυριάρχησαν. Δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 5′ ο Κορνάρος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 0) αλλά στο 32′ μετά απόα αντεπίθεση ο Αφεντούλης με ψηλοκρεμαστό πλασέ και ενώ η μπάλα βρήκε και στο αριστερό δοκάρι, έκανε το 1 – 1. Στο 47′ ο Κοντός από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 2 – 1 και στο 52′ ο Μουστάκας με νέο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1. Στο 64′ ο Χατζηνικόλας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος (Καραβελατζή, Συμιακάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Allush, Μουστάκας, Καρδούλιας, Στεργιάδης, Μαντικός, Σάββενας, Κοντός, Λατσατιανός, Κορνάρος, Χατζηνικόλας, Παπασταματίου (Στον πάγκο ήταν οι Αχτή, Σκούλουκας, Θαρρενάκης, Λαδάς, Ζανεττής, Κεφαλιανός, Νεμποτάκης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Κ. Τσιροδήμος, Πότσος, Γαμπιεράκης, Thanari, Ferhati, Αφεντούλης, Φραγκίνης, Καράβελλας, Fusha, Μπιλάϊ, Παπαδόπουλος (Στον πάγκο ήταν οι Α. Τσιροδήμος, Χατζηνικολάκης, Παστρικός, Τσαμπουράκης, Ζέκιο, Αντωνόπουλος, Θολοενός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments