Αρχική Αθλητικά νέα Πάτησε “εξάδα” ο Αστέρας Τρίπολης

Πάτησε “εξάδα” ο Αστέρας Τρίπολης

0
Dodekanisos

Ο Αστέρας πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης στο χιονισμένο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, χάρη σε γκολ του Βαλιέντε στο 88ο λεπτό. Το σύνολο του Ράσταβατς καρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής. Τρόμαξε τους πάντες ο Βέρχουλστ που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις δύο ομάδες καθώς το χιόνι έπεφτε ασταμάτητο, όμως ο Βαλιέντε έδωσε τη λύση στο 88ο λεπτό. Αγωνία προκάλεσε ο τραυματισμός του Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Σίτο. 

Στη βαθμολογία, ο Αστέρας έφτασε στους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση μαζί με τον ΟΦΗ. Ουραγός στους εννέα και στο -1 από τον Ατρόμητο παραμένει ο Απόλλων Σμύρνης που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες, Μουνάφο (74’ Καπίγια), Κανελλόπουλος (46’ Βαλιέντε), Σίτο (74’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (46’ Κρέσπι), Σονί (90’+4’), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ (59’ Κότσαρης), Ντεντάκης, Ρόγκνε, Αλβες (46’ Τσιλούλης), Γιακιμόφσκι, Κάστρο, Φατιόν, Παπαγεωργίου (68’ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Παμλίδης (84’ Γιαννιώτας), Σίκγνεβιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments