Αρχική Αθλητικά νέα Πατάει γερά για άνοδο

Πατάει γερά για άνοδο

0
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε σήμερα η ομάδα του Χρήστου Μπίλια που νίκησε με 93-48 τα Φανάρια Νάξου και αναμφισβήτητα έχει ανοίξει για τα καλά τον δρόμο προς την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Στο παρκέ υπήρχε μόνο η Καλλιθέα, αφού ούτε «πράσινα» ούτε «κόκκινα» φανάρια από την Νάξο μπορούσαν να την σταματήσουν. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και των άλλων ομάδων, όλα δείχνουν πως η ομάδα του νησιού μας είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες αλλά οι παίκτες του Χρήστου Μπίλια πρέπει να το αποδείξουν και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια  με Παπάδο Γέρας και Β.Α.Ο.Λ Χίου.

Το παιχνίδι με την Νάξο δεν αντέχει σε παραπέρα κριτική, αφού η Καλλιθέα ήταν μακράν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή κ. Μπίλια να ξεκουράσει και κάποιους βασικούς παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 25-13, 45-25(ημ.), 70-34, 93-48

Διαιτητές: Παυλόπουλος- Φάκωνας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Δεληγιάννης 3(1), Βασιλειάδης 2, Κούρος Π. 8, Γυφτάκης 9(1), Μπιλλιάς 6, Συμιακός 12(1), Μήτσης 15(2), Σκορδάλης 22(6), Κούρος Ι. 16.

ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑΞΟΥ (Μάμμος): Μουστάκης 4(1), Κιόσκου 6(1), Μαθιάσος 2, Χουζούρης 1, Προμπονάς 4, Βενιέρης 4, Μαργαρίτης Ι., Φρατζέσκος 2, Ναυπλιώτης, Βουτυρόπουλος 13, Μανιός 6, Μαργαρίτης Δ. 6

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments