Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΠΑΣ παντός καιρού!

ΠΑΣ παντός καιρού!

0
pas aspida
Dodekanisos

Δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Ασκληπειού στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο στο «Καλλιπάτειρα». Επικράτησε με 3 – 0 της Ασπίδας Σαλάκου και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς φυσούσε πολύ δυνατά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ακόμα και στην επανάληψη όπου είχαν κόντρα τον άνεμο. Δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 7’ ο Ιμεραλιλάϊ έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 10’ μετά από μια σέντρα στην περιοχή και αναβρασμό στα αντίπαλα καρέ, ο Βακιάνης επωφελήθηκε και με πλασέ από κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 14’ ο Χαρίτος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Λιάνι εντυπωσιακά «απογειώθηκε» στο «παραθυράκι» του και απόκρουσε τη μπάλα.
Η Ασπίδα έκανε το πρώτη της σουτ στο παιχνίδι στο 26’. Ήταν από τον Μιχάλη Μάχλη αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Στο 38’ ο Μαλαμής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι ο Λιάνι απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Βακιάνης και ο Καρπαθάκης με ωραία κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς αυτή για μια ακόμα φορά κατέληξε άουτ.
Στο 40’ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χαρίτος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε αλλά για κακή του τύχη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43’ ο Βακιάνης επωφελήθηκε από κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή και έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή χωρίς ωστόσο να βρει τον επιθυμητό στόχο.
Στο 65’ ο Ιμεραλιλάϊ εκτέλεσε φάουλ και ο Καρπαθάκης έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 67’ ο Τριπολίτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίος όμως ήταν άστοχο.
Στο 75’ ο Ιμεραλιλάϊ αφού πέρασε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ από τον Λιάνι πέτυχε το 2 – 0.
Στο 80’ ο ίδιος παίκτης γύρισε πολύ ωραία τη μπάλα παράλληλα στην περιοχή και o Βακιάνης από κοντά με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3 – 0.
Στο 90’ ο Τριπολίτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της τιμής.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Βακιάνης, Ιμεραλιλάϊ και Καρπαθάκης. Άρεσαν από την Ασπίδα οι Λιάνι (παρά τα τρία γκολ), Καρασάββας και Μιχάλης Μάχλης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης (Βούλγαρη, Λάμπρου). Στο 55’ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής των γηπεδούχων Στάθης Φαρμακίδης επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα στην «βοηθό» Χριστίνα Βούλγαρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ: Χατζηπέτρος, Πιτσουρδάκης, Γιώτας (85’ Θρήσκος), Ιμεραλιλάϊ, Μαλαμής, Βακιάνης, Χαρίτος (79’ Χρυσαφίνης), Καστανίδης (79’ Πεταλάς), Καρπαθάκης, Κουκουτσέλας, Βλαντιμίροφ
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Γιουτζεσόϊ, Τριανταφύλλου, Καραβόλιας, Λαγός (60’ Καρακώστας), Λαθούρης, Καρασάββας (79’ Παπαχριστοδούλου), Καϊμαξής (87’ Κώστας), Μ. Μάχλης, Τριπολίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments