Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παρθενική νίκη του Αγίου Ισιδώρου

Παρθενική νίκη του Αγίου Ισιδώρου

0
agios_isidoros_malona
Dodekanisos

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου οι οποίοι επικράτησαν με 1 – 0 του Ευκλή Σορωνής στο γήπεδο του Κοσκινού. Οι τυπικά γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που τους βοήθιησε πολύ στο να κλείσουν τον αντίπαλο στα καρέ του και τελικά να φθάσουν στη νίκη.
Φάσεις  και γκολ
Στο 16΄ σέντρα του Κουρδουνάκη έβγαλε τον Γκοντζάι σε θέση βολής, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού η προβολή του πέρασε άουτ.
Στο 17΄ ο Κουρδουνάκης βρήκε τον Καρίκα ο οποίος με ωραία ενέργεια πέρασε έναν αμυντικό  μπήκε στην μεγάλη περιοχή σούταρε αλλά ο Τσαλίκης απόκρουσε.
Στο 48΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δ. Ι. Κιαουρτζής.
Στο 70΄ ο Παπαδημητρίου από καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα, σούταρε άουτ.
Στο 75΄ με εκτέλεση φάουλ ο Κουρδουνάκης βρήκε τον Παπαδημητρίου μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσαλίκη.
Στο 81΄ μετά από κόρνερ του Κουρδουνάκη και διώξιμο των αμυντικών ο Παπαστεργής με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Η διαιτησία  του κ. Κόγγου και των βοηθών του κ. Καρκαβούρα και κ. Κασιώτη ήταν καλή.
ΆΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Μπαλής (80′ Φωτεινής), Καρίκας, Γ. Σάββενας, Αναστασάς, Παπαδημητρίου, Μ. Σάββενας, Κιαουρτζής, ΣΚουρμαλάς, Γκοτζάι (71′ Παπαστεργής), Μαούνης (67′ Καραγιάννης), Κουρδουνάκης
ΕΥΚΛΗΣ: Τσαλίκης, Γ. Χατζηδημητρίου, Σαρούκος (46′ Σάββας), Λαμπρόπουλος, Σιαναβέλης, Μακαρούνας, Καρακόπουλος (88′ Χριστοδούλου), Μαριεττής, Μ. Χατζηδημητρίου, Αγγελής, Διακοδημήτρης (75′ Κοκκάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments