Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παρών και στο γήπεδο της πολιτικής!

Παρών και στο γήπεδο της πολιτικής!

0
papavasileiou antonis
Dodekanisos

Μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα που έχει διανύσει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, πλέον αποφάσισε ότι μπορεί να διανύσει άλλα τόσα και στα γήπεδα της πολιτικής. Ο Αντώνης Παπαβασιλείου που είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B, είναι και εν ενεργεία διαιτητής και περιλαμβάνεται στους αξιολογημένους. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο διευθύνει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ίσως να μην άρεσε σε κάποιους, και γι’ αυτό τον λόγο ενώ έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα τον διατηρούν στην Γ΄ εθνική κατηγορία.
Εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο Αντώνης Παπαβασιλείου είναι από εκείνα τα άτομα που όταν ασχοληθεί με κάτι θέλει να το ολοκληρώνει σωστά και με την δέουσα σοβαρότητα.
Θεωρούμε πως και στον πολιτικό στίβο θα αγωνιστεί με εντιμότητα και με τον ενθουσιασμό του νέου ανθρώπου που επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του χωρίς ανταλλάγματα. Θα καταθέσει τις απόψεις του για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του νησιού μας, υποστηρίζοντας την διαφάνεια και την σοβαρότητα για κάθε βήμα που θα επιχειρηθεί με στόχο και σκοπό πάντα το καλό της Ρόδου. Ο Αντώνης ανήκει στην νέα γενιά των πολιτών τη Ρόδου που έχουν άποψη και θέλει να δει τον τόπο μας να παίρνει την θέση που πρέπει να έχει και όχι εκεί που κάποιοι άλλοι θέλουν να τον έχουν. Πιστεύουμε πως με τις προσπάθειες που έκανε για να πετύχει στις σπουδές του και στον χώρο της διαιτησίας, το ίδιο θα πράξει και στον χώρο της πολιτικής.
Οι αγνοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν πολλά να δώσουν στην πολιτική του τόπου μας, γιατί όχι και ο Αντώνης Παπαβασιλείου.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments