Αρχική Uncategorized Παραιτήθηκε ο Χατζημάρκος

Παραιτήθηκε ο Χατζημάρκος

0
Dodekanisos

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου της Δωδεκανήσου ανακοίνωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος. Στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:
«Αξιότιμοι  συνεργάτες,  η επιχειρηματική κοινότητα της Δωδεκανήσου και εσείς, με τιμήσατε εκλέγοντας με για τρείς συνεχόμενες θητείες ως μέλος στη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Στο αξίωμα του Οικονομικού Επόπτη την περίοδο 1998-2001, στο αξίωμα του Β’ Αντιπροέδρου την περίοδο 2002-2006 και στο αξίωμα του Προέδρου από τον Ιούνιο του 2006 έως και σήμερα. Δια της παρούσης, επιθυμώ να σας εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας.  Αισθάνομαι το προνόμιο να είμαι αρχικά μέλος και αργότερα, έως και σήμερα, επικεφαλής αυτής της σπουδαίας ομάδας Δωδεκανησίων δίπλα στους οποίους είχα την τιμή και την τύχη να υπηρετήσω αυτό τον μοναδικό τόπο.
Είχα την εξαιρετική ευκαιρία να δουλέψω, μαζί με εσάς, για την προώθηση των συμφερόντων των νησιών μας και να αγωνιστώ και εγώ με όσες δυνάμεις διέθετα, για την πρόοδο της Δωδεκανήσου. Αυτή την πολυετή πορεία μου μέσα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, μόνο ως εμπειρία ζωής μπορώ να την χαρακτηρίσω. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάστηκα με γνήσιους εκφραστές της Δωδεκανησιακής ψυχής. Διέθεσα χρόνο και ενέργεια, ενέργεια και δύναμη που άντλησα από την αγάπη σας, για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και εργάστηκα σκληρά με την ελπίδα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Κρατάω από αυτά τα δεκατρία χρόνια, μόνο τις πολλές καλές στιγμές. Κρατάω τις εμπειρίες και τη γνώση που απέκτησα. Κρατάω την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Κρατάω τους αγώνες που δώσαμε. 
Η ανάγκη να παραμείνω συνεπής στον λόγο μου και ο σεβασμός που τρέφω στον Επιμελητηριακό θεσμό και πολύ περισσότερο στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, δεν μου επιτρέπουν να βάλω τον οργανισμό σε μία δικαστική διαμάχη για την εξέταση της ύπαρξης η μη ασυμβιβάστου, ανάμεσα στη σημερινή μου θέση και αυτή που θα υπηρετήσω από την 1η Ιανουαρίου του 2011.  Σας υποβάλω την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής, κατ’ επέκταση και από το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.ΕΤ.Α.Π., και ταυτόχρονα δεσμεύομαι να συνεχίσω να υπηρετώ, από όποια θέση βρεθώ, τους στόχους που μαζί θέσαμε.
Τρέφω βαθιά πίστη στην δική σας προσήλωση στην ολοκλήρωση των έργων και των δράσεων που τα τελευταία χρόνια δρομολογήσαμε. Τρέφω βαθιά πίστη πώς το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα παραμείνει δίπλα στις ανάγκες όλων των νησιών του Δωδεκανησιακού συμπλέγματος, σταθερό στον δίκαιο αγώνα για την ανατροπή του άδικου
και παράλογου καθεστώτος του Δημοτικού Φόρου Δωδεκανήσου, αποφασιστικό στην μάχη της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου μέσω της προσέλκυσης διεθνών πτήσεων.
Τρέφω βαθιά πίστη πως το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα συνεχίσει να ηγείται των αγώνων όλων των παραγωγικών φορέων, σε μία εποχή που το έχουν μεγάλη ανάγκη λόγω των ιστορικά υψηλών κινδύνων που διατρέχουν.
Θέλω να γνωρίζετε πως θα παραμείνω πάντα όσο πιο κοντά μπορώ, τόσο σε εσάς όσο και στον θεσμό που υπηρέτησα με σεβασμό και συνέπεια όλα αυτά χρόνια.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments