Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παρεμβάσεις στα γήπεδα από Κολιάδη

Παρεμβάσεις στα γήπεδα από Κολιάδη

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Τα λόγια του πράξεις, επιθυμεί να κάνει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης ή αν θέλετε ένα στοίχημα με τον εαυτό του, σε ότι αφορά το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και το στάδιο Καλλιπάτειρα.

Όπως είναι γνωστό οι δύο εγκαταστάσεις, και ιδιαίτερα των Αγ. Αποστόλων, βρίσκονται σε μια κατάσταση που αν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση, τότε η χρήση τους από μικρούς και μεγάλους αθλητές θα είναι όχι και τόσο ευχάριστη αλλά παράλληλα και επικίνδυνη για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Κολιάδης έχει αποφασίσει να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες, ώστε τα συνεργεία να εκμεταλλευτούν απόλυτα τον χρόνο που έχουν στην διάθεση τους, μέχρι να αρχίσουν και πάλι μαζικά οι αθλητικές δραστηριότητες αλλά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στους Αγίους Αποστόλους θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στον φωτισμό, στην εσωτερική περίφραξη, στην αφαίρεση του «σενάζ»(τσιμέντο) που υπάρχει περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, αλλαγή στους πάγκους και στα σκέπαστρα, ώστε η λειτουργικότητα του να είναι και πιο ασφαλής για όλους τους ποδοσφαιριστές που αθλούνται καθημερινά αλλά και στους αγώνες.

Σε ότι αφορά το «Καλλιπάτειρα», θα γίνουν παρεμβάσεις στον φωτισμό, ενδεχομένως στον ελαστικό τάπητα(ταρτάν), και βέβαια στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου. Επίσης θα υπάρξουν μέτρα(φύλαξη και έλεγχος) σε όσους εισέρχονται στον χώρο ενώ δεν είναι αθλητές και δυσχεραίνουν την προπόνηση των πραγματικών αθλητών.
Ακόμη μια σημαντική παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα γήπεδα που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος όταν και όποτε ξεκινήσουν τα τοπικά μας πρωταθλήματα.

Πιστεύουμε ότι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα αντικρίσουμε διαφορετικές εικόνες στις δύο αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, και βέβαια ο ίδιος ο κ. Κολιάδης, όντας άνθρωπος του αθλητισμού, να αισθανθεί καλύτερα, αφού θα έχει συμβάλλει στην πραγματική αναβάθμιση τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments