Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Παρέμεινε πρόεδρος ο Χριστοδούλου

Παρέμεινε πρόεδρος ο Χριστοδούλου

0
xristodoulou
Dodekanisos

O Δημήτρης Χριστοδούλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στον  προεδρικό θώκο του Ναυτικού Ομίλου της Ρόδου μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν. Χαρακτηριστικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος:
«Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου που εξελέγησαν στις εκλογές τις 03.02.2013 ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Δημήτρη Χριστοδούλου και συγκροτήθηκαν σε σώμα. Γενομένης ψηφοφορίας και βάση του καταστατικού η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΚΙΑΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ
ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΦ. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ & ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ
ΓΚΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΦ. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
ΧΑΤΖΗΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΦ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕΦ. ΥΛΙΚΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΙΛΜΑ
Το νέο ΔΣ του Ν.Ο. Ρόδου ζητάει την εμπιστοσύνη των μελών του, στο όνομα των οποίων θα γίνουν όλες οι προσπάθειές του και θα αναλωθεί όλη του η ενέργεια ώστε η δράση του να είναι μια ατέλειωτη μάχη με την υπεροχή. Θα είμαστε κοντά στη νεολαία και θα επενδύσουμε στον αθλητισμό που είναι το μέλλον της πόλης μας και σε μια πρωτόγνωρης δυσκολίας χρονική περίοδο, όπου η οικονομική κρίση συνεχίζει να πλήττει την ελληνική κοινωνία και φαινόμενα όπως οι δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία, μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε και να μην εγκαταλείψουμε τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες. Στόχος μας να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments