Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Παρελθόν ο Ζουρούδης

Παρελθόν ο Ζουρούδης

0
Dodekanisos

Παρελθόν για τον Διαγόρα αποτελεί ο Πέτρος Ζουρούδης. Ο παίκτης όπως αναμενόταν, μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του και είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Στο μεταξύ, δηλώσεις για το παιχνίδι στα Τρίκαλα έκανε ο τεχνικός του “γηραιού” Πέτρος Ρουτζιέρης ο οποίος τόνισε:
“Πήγαμε στα Τρίκαλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσουμε το θετικό σερί  που είχαμε από το εκτός έδρας μάτς με τον ΟΦΗ και μετά. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία  λεπτά και χάσαμε δυστυχώς το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε πάντως, να είχαμε πάρει την ισοπαλία στην τελευταία φάση του αγώνα . Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στην διαιτησία που έκανε πολύ καλό παιχνίδι”. Σχετικά με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Αστέρα είπε:
“Ο αγώνας των Τρικάλων ανήκει στην ιστορία. Συγχαρητήρια σε όλους σας παρά την ήττα . Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να δούμε τα παιχνίδια που έρχονται, που είναι εξίσου δύσκολα . Συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι όπως είμαστε. Μια οικογένεια.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments