Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παρελθόν ο Τσιβρινής!

Παρελθόν ο Τσιβρινής!

4
16
Dodekanisos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα αποτελεί ο Μιχάλης Τσιβρινής. Οι δυο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν, αποφάσισαν να λύσουν κοινοί συνενέση τη συνεργασία τους. Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου:
“Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας, μετά την συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Τσιβρινή, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας τους. Τον ευχαριστεί δε για το έργο που προσέφερε για ακόμα μία φορά, την άψογη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis..rotesion
Giannis..rotesion
8 years ago

Ας κανανε μεταγραφες και του Μιχαλη…τωρα θα κανουν στον απαρο και θα το παιζει λεζάντα…..

panosa22
panosa22
8 years ago

ΔΛΔ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ?ΕΔΩ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΒΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ..Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

ERNION2
ERNION2
8 years ago

dioikisi den eixe KAI fetos o diagoras .se sfaksane sti ko me fragiadaki giati esy den zitises eksairesi eno eixes dikaioma,se stinoun ston teliko kai esy asxolise me ta epeisodia gia na min deikseis tin anyparksia sou gia ALLI mia xronia.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
8 years ago

Ο ΤΣΙΒΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ,ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ!