Αρχική Αθλητικά νέα Παρελθόν από την Γιουβέντους αποτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρελθόν από την Γιουβέντους αποτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο [pic]

0
Dodekanisos

Το ταξίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος σταρ  γνωστοποίησε μέσω του ατζέντη του πως δεν θέλει να αγωνίζεται άλλο με την φανέλα της Γιουβέντους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η απόφαση του Ρονάλντο είναι οριστική. Η πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από την «γηραιά κυρία». Ήδη έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, καθώς και ο τέως προπονητής του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέντες έχει υποσχεθεί στον Ρονάλντο πως σύντομα θα «σκάσει» πρόταση για εκείνον, με την Γιουβέντους να επιθυμεί ακατέβατα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ουσιαστικά η «Γιούβε» δεν καίγεται να κρατήσει τον 36χρονο Πορτογάλο επιθετικό. Δέχεται να τον παραχωρήσει αρκεί να λάβει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Με την φανέλα της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέτρησε 134 επίσημες εμφανίσεις και πέτυχε 101 γκολ. Ταυτόχρονα είχε κερδίσει δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ Ιταλίας. 

Όπως είναι λογικό οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Δημοσιεύματα από την Ισπανία, αλλά και την Αγγλία κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Fabrizio Romano, ο Μέντες συζητάει με τους «πολίτες». Οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου επιθετικού δεν θα ξεπεράσουν τα 31 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους περιμένει επίσημη πρόταση, τόνισε ο Ιταλός δημοσιογράφος.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments