Αρχική Επικαιρότητα Παράταση στα περιοριστικά μέτρα κατά μία εβδομάδα

Παράταση στα περιοριστικά μέτρα κατά μία εβδομάδα

0
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Dodekanisos

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση για την παράταση για μία εβδομάδα στα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τη διαχείριση της πανδημίας, με ισχύ από τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 ως και τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου και ώρα 6:00.

Πρόκειται για την παράταση των ήδη υφιστάμενων μέτρων κατά μία εβδομάδα. Συνεπώς, η εστίαση παραμένει χωρίς μουσική. Ενώ και η λειτουργία της αγοράς διατηρεί τους περιορισμούς που ήδη ισχύουν (υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο στο κατάστημα πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό, δηλαδή PCR ή rapid test).

Όσον αφορά τα γήπεδα συνεχίζει να ισχύει η μείωση πληρότητας στο 10% με πλαφόν 1.000 φιλάθλους. Ενώ εφόσον δεν τηρηθούν τα μέτρα, οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Επιπροσθέτως, παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και ειδικότερα χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας (ΚΝ95 – FFP2) ή διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ, μέσα μεταφοράς, προσωπικό εστίασης.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments