Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παράσταση για έναν ρόλο στον Θολό

Παράσταση για έναν ρόλο στον Θολό

3
anagennisi emponas
Dodekanisos

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι του Δαμάγητου Θεολόγου με την Αναγέννηση Έμπωνας στο γήπεδο του πρώτου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 5 – 1 και πρόσθεσαν ένα άνετο «τρίποντο» στο ενεργητικό τους. Μόλις στο 7’, ο Σφυράκης έκανε το 0 – 1 με κεφαλιά και από εκεί και πέρα ο Στάππας «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενούμενων σημείωσε τρία τέρματα στο 60’, στο 70’ και στο 82’. Νωρίτερα (στο 65’), ο Μέμα είχε μειώσει για τον Δαμάγητο σε 1 – 2. Το τελικό 1 – 5 διαμόρφωσε ο Κ. Βενέτης στο 88’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου και «βοηθοί» του ήταν η Βούλγαρη και ο Βουτσάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Κωνσταντίνου, Καρπαθάκης, Ανάστασας, Γαζής, Μέμα Γ. (62’ Ντελλάκης), Γιαννακάκης, Νικολίκος, Παπαγεωργίου (70’ Κράμμης), Μέμα Ρ., Παπίρης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Στάππας, Χριστοδούλου, Βενέτης Μ., Καραγιαννάκης (55’ Κωνσταντάκης), Σφυράκης, Γιασιράνης (70’ Βενέτης Κ.), Γεωργαντάς (80’ Μανωλικάκης), Χατζηθεοδωράκης, Τσουκαλάς, Θαρρενός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ανωνυμος
ανωνυμος
10 years ago

καλο θα ειναι πριν γραφετε σχολια να ρωτατε και τον παρατηρητη διαιτησιας να μαθαινετε εσεις οι δημοσιογραφοι…Δικαιη νικη με μια καταστροφικη διαιτησια και για τις δυο ομαδες.Ντροπη τους….Καλη συνεχεια στην Εμπωνα και συγχαρητηρια στα παιδια και των δυο ομαδων!!!

Γιαννης Εμπωνα
Γιαννης Εμπωνα
10 years ago

Κανικα σας επαιξε η διαιτησια!!! και μην διαμαρτηρεστε!!!!

ανωνυμος
ανωνυμος
10 years ago

φιλε μου Γιαννη δεν ειπα οτι εφτεγε η διαιτησια που χασαμε αν εξερεσουμε το πρωτο γκολ καθαρο οφσαιντ,οπως το εγραψε και ο παρατηρητης,που δεν σας εδωσε 2 κοκκινες,που σας εκοψε 2 τετ α τετ με οφσαιντ που δεν ητανε,απλα ειπα οτι η διαιτησια κατεστρεψε το παιχνιδι και για τις δυο πλευρες….