Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Παράσταση για έναν ρόλο στην Κάλαθο

Παράσταση για έναν ρόλο στην Κάλαθο

0
Dodekanisos

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ταξιάρχη Καλάθου και τους Πάνθηρες με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με το εντυπωσιακό δυο στα δυο και να κάνουν έτσι το δυο στα δυο. Οι παίκτες του Σταμάτη Κουρδουνάκη μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, φανερά επηρεασμένοι από τον χωμάτινο αγωνιστικό χώρο αλλά βρήκαν σταδιακά τα πατήματα τους και μπόρεσαν να κυριαρχήσουν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο το ότι στο διάστημα αυτό πέτυχαν τα πέντε από τα επτά συνολικά τους τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 1′ ο Σουλούκος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Πανθήρων. Ο Καρπαθάκης στο 20’΄ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 28′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1 – 2. Στο 56΄ ο Παπανικολάου πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ (1 – 3). Στο 65′ ο Αγγελάκης πέτυχε το 1 – 4 και στο 70′ ο Καρπαθάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 5. Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα με τον Αγγελάκη στο 77′ και στο 88′ με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 1 – 7.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Σαρούκος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: Χαλιός, Καπισίκης, Μπρισνόβαλης (46′ Ευαγγελίδης), Ντίσιος, Κούτρης (54′ Λούππος), Σουλούκος (76′ Μπάκας), Τριμπούνης, Κακούλλης, Χουρδάς (66′ Σταυριανός), Κασιώτης, Παπαδάκης
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τύρελης, Αγγελάκης, Hasa, Ματζαράϊ (54′ Γιώτας), Τσουβαλάς, Μουχαμεντάνι (72′ Ντόντσεφ), Τριανταφυλλίδης (72′ Γαϊτάνος), Τσακμακίδης (66′ Ντουμάζιος), Παπανικολάου, Καρπαθάκης, Γκίνος (66′ Βογιατζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments