Αρχική Εφηβικό Παράσταση για ένα ρόλο

Παράσταση για ένα ρόλο

0
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις, η Ρόδος επικράτησε με 8-1 του Φοίβου, διατηρώντας την απόσταση από τους «διώκτες» της στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, αφού ο Φοίβος δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να απειλήσει τους «πράσινους» οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 8’, τα νεαρά «ελάφια» άνοιξαν το σκορ, με τον Πελαρδή (1-0), ενώ στο 12’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 13’, ο Ζαχαρίας Α. Ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ο Αυγουστάκης στο 17’ έκανε το 4-0. Στο 38’, ο Ζαχαρίας Α. σκόραρε και πάλι για το 5-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα ο Φοίβος να μπορέσει να κυκλοφορήσει λίγο περισσότερο την μπάλα. Στο 58’, ο Κεχαγιόγλου βρήκε δίχτυα για το 6-0. Στο 60’, ο Ντουλάι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους (6-1). Στο 73’, ο Λαζαράκης έκανε το 7-1 και στο 83’ ο Αλιμερκάι διαμόρφωσε το τελικό 8-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ντάκο (Τσουρούτης, Μίγκλη)
ΡΟΔΟΣ: Καλανδράνης, Κεχαγιόγλου, Σταματούλας, Αμπελάς, Πότσης, Ζαχαρίας Κ., Αλιμερκάι, Πελαρδής, Ζαχαρίας Α., Ντουρμισλάρ, Αυγουστάκης. Έπαιξαν και οι Κάππος, Λαζαράκης, Μουσάκου, Πέτσικας, Κλαδάς, Ορφανός και Ζαννέτος.
ΦΟΙΒΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντουλάι, Μακρής, Κυρτάσογλου, Μπαλάκης, Μπούτσκα, Πάνος, Πρίφτη, Τραπουζάνης, Φλεβάρης, Πατινιώτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments