Αρχική Προγνωστικά Παρασκευή με εμπνεύσεις…

Παρασκευή με εμπνεύσεις…

0
gkekas akisaspor2
Dodekanisos

Έφυγαν τα Ευρωπαϊκά ματς και μπαίνουμε στον ρυθμό όπου μπορούμε να έχουμε καλύτερες στοιχηματικές βάσεις με ελκυστικότερες αξίες σε ματς που υπάρχει πλέον παρελθόν να μας κατευθύνει. Στατιστικά παραμείναμε σταθεροί στο 57% κάνοντας ένα ευχάριστο ντεμαράζ στο τέλος των Ευρωπαϊκών ματς. Είχαμε 4/5 χθες και με φόρα νικητή ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια στα αποψινά ματσάκια.

ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ κωδ.101
Όταν έχεις στην ομάδα σου τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, έχεις φόρμα εξαιρετική και ψυχολογία τότε δημιουργείς όλες τις προϋποθέσεις για να κτυπάς όλα τα ματς μέσα-έξω. Ήδη έχεις δείξει πόσο σοβαρή και πειθαρχημένη στους στόχους σου μπορεί να είσαι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πιο σημαντικό είναι ότι η εικόνα σου, σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα για παρόμοια ή ακόμα και καλύτερη πορεία. Η γηπεδούχος έχει ανάγκη για βαθμούς και θα το δείξει από νωρίς αυτό. Υποχρεωμένη να επιτεθεί από νωρίς ίσως αφήσει χώρους για τον δικό μας δαιμόνιο Φάνη Γκέκα. Τι βλέπουμε; Το ματς καταρχήν δεν έχει άσσο. Αξία στο ( Χ ) 3,15 και σαφώς ελέω Γκέκα στο ( 2 ) 2,70. Πιθανότητα να αιφνιδιαστεί στο 1ο Ημίχρονο η γηπεδούχος εάν αφήσει χώρους. Από κοντά και το ( ΗΜ 2 ) 3,30.

ΓΚΡΟ’Ι’ΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ κωδ.103
Το μάτι μας εδώ πήγε σε πραγματική αξία (value bet) και δεν το προσπερνάμε. Το να μην σκοράρουν αμφότερες ( Ngoal ) 2,00 !! θα συμπεριληφθεί μέσα στην λίστα των επιλογών μας και μόνο αυτό μπορεί να έχει αξία.

ΟΡΛΕΑΝ – ΚΡΕΤΕΊ΄Γ κωδ.115
Over με ποσοστά άνω του 2,00 δεν τα βρίσκεις σε κουπόνι μέσα. Περιμένουμε πως και πως κάθε Παρασκευή να τσιμπήσουμε τα δέοντα από την Β΄ Γαλλίας. Στο συγκεκριμένο ματς έχει αξία καθότι στα τελευταία τους ματς παίζουν ανοικτά χωρίς ιδιαίτερη έννοια για τα γκολπόστ πίσω τους. Αξία λοιπόν εδώ στο ( Over ) 2,00. Κάλυψη στο ( 2-3goal ) 1,75.

ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ κωδ.119
Αν και δεν ακουμπάω σε τέτοιο πρωτάθλημα, εδώ τα δεδομένα είναι σύμμαχος και θα περιμένουμε απλά να επαληθευτούν οι προβλέψεις μας. Πήρε αποτέλεσμα μέσα στην …..Φόλενταμ που έχει τέρματα 28-8 και μάλιστα το έκανε με …ανατροπή. Με ψυχολογία στο ζενίθ της η γηπεδούχος δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στην Χέλμοντ. Μεγάλος άσσος ( 1 ) 1,85 εδώ.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ κωδ.135
Και όμως υπάρχουν αξίες εδώ !! Σε όλα της τα νικηφόρα ματς η Αμπερντίν εντός προηγούνταν στο ημίχρονο. Με δεδομένη τη νίκη της γηπεδούχου, πάμε στο ( ΗΜ 1 ) 1,80 και μετά με μικρό ρίσκο στο ( 1/1 ) 1,95. επίσης το ( 4-6goal ) 2,30 έχει τύχη.

ΜΟΝΤΕΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ κωδ.137
Ματς ισορροπιών που κρίνετε στις ατομικές ενέργειες παικτών για την κάθε ομάδα. Έχει κλίση προς τα δεξιά το ματς όμως σε μια έδρα σαν της Μόντενα αυτό το στοιχείο εξαλείφεται και εμείς δεν θα μπούμε καν στον κόπο να επιλέξουμε πλευρά. Σωστή προσέγγιση εδώ με ( 2-3 goal ) 1,70 αλλά και ( ΗΜ Χ ) 1,70.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments