Αρχική Videos Παράπονα Παυλάκη, δεν τον άφησαν να μιλήσει!

Παράπονα Παυλάκη, δεν τον άφησαν να μιλήσει!

0
Dodekanisos

Δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι …κόπηκε στη μέση και δεν τον άφησαν να απαντήσει στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα εμφανίζεται ο γιατρός και ερευνητής από τις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης. Ο ίδιος με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει υπονοούμενα για την αντιμετώπιση που είχε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Λίγο μετά μάλιστα, με νέα του ανάρτηση απαντάει στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, αναφέροντας τα ακόλουθα:

1 ότι έγινε έγινε, από δω και πέρα προχωράμε γρήγορα με τις αναγκαστικές συναινετικές διαδικασίες (όχι με κενές διακηρύξεις).

2 σεβόμαστε τη δύναμη του ιού και καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μπροστά μας Μαραθώνιο. δεν καλλιεργούμε ψεύτικες ελπίδες ότι τελειώνουμε.

3. ακυρώνουμε άμεσα όλες τις συναθροίσεις και εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους για ρεβεγιόν, διασκέδαση, τραπεζώματα με διψήφιο αριθμό ατόμων. Οι αναγκαίες συγκεντρώσεις λίγων ατόμων γίνονται μετά από σελφ τεστ για όλους. Σήμερα το καθήκον είναι να μετριάσουμε το τσουνάμι, όχι να καταναλώσουμε.

4. δεν μπαίνουμε σε εσωτερικούς χώρους που δεν ελέγχουμε. Αν χρειάζεται, μπαίνουμε με καλή μάσκα, ξέροντας ότι η μάσκα μπορεί να ελαττώσει τη μετάδοση αλλά δεν είναι εγγύηση.

5. κρατάμε καραντίνα 5 μέρες για τα κρούσματα. Γυρνάμε στη δουλειά με ενισχυμένες προφυλάξεις ώστε να λειτουργήσει η οικονομία και να πέσουν τα κρούσματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments