Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παράπονα από τον Ωραιόπουλο έχει ο Άγιος Γεώργιος

Παράπονα από τον Ωραιόπουλο έχει ο Άγιος Γεώργιος

0
Dodekanisos

Παράπονα από τον διαιτητή Μάριο Ωραιόπουλο για τη φάση του 70′ όπου έδωσε πέναλτι υπέρ της Αναγέννησης Ασφενδιού και έγινε το 3 – 2 με αποτέλεσμα οι Κώοι να μπουν ξανά στο παιχνίδι, έχει ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας και το video από το giafkasports.gr. Αναλυτικά:

“Τα στιγμιότυπα του αγώνα της πρεμιέρας στη Κω.
Στο 3:25 μπορείτε να “απολαύσετε” το… πέναλτι που σφυρίζει ο διαιτητής Ωραιόπουλος με το σκορ στο 1-3 υπέρ μας και το ρολόι να δείχνει το 70ο λεπτό της συνάντησης.
Βέβαια υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μάλλον διαφεύγει στον συγκεκριμένο ρέφερι και εμείς θέλουμε να τον βοηθήσουμε…
Για να δοθεί πέναλτι, πρέπει η παράβαση να είναι εντός περιοχής. Του το αναφέρουμε για να το μάθει και να μην κάνει ίδια λάθη στο μέλλον.
Ευχαριστούμε το giafkasports.gr για την δημοσιοποίηση του βίντεο, ώστε να σχηματίσουν την άποψη τους όλοι οι φίλαθλοι του νησιού.
Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της Αναγέννησης Ασφενδιού για την φοβερή φιλοξενία τους.
Πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με εξαιρετικούς ανθρώπους και θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.
Όσον αφορά την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή και πέρυσι η ομάδα μας τύγχανε ανάλογες και η σιωπή μας εκλαμβάνονταν ως αδυναμία, την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. για να αποφασίσουμε σε ποιες ενέργειες θα προβούμε όσο είναι ακόμη νωρίς.
Όσο γίνονται αυτά, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Το αποδείξαμε πέρυσι και θα το καταλάβετε και φέτος!
Καλό πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο με υγεία και δυστυχώς είναι αμαρτία οι φίλαθλοι να μένουν εκτός γηπέδων και να μην απολαμβάνουν τέτοια ματς όπως το σημερινό στο Ζηπάρι.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments