Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παράπονα από τον Καραγιάννη

Παράπονα από τον Καραγιάννη

3
19
Dodekanisos

Παράπονα από τον Κώστα Καραγιάννη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΣ Χάλκης έχουν στη Δόξα Ψίνθου. Σε ανακοίνωση του, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καρίκης αναφέρει:
«Μετά τις συνεχόμενες απαράδεκτες διαιτησίες κατά της Δόξας Ψίνθου έχουμε εξοργιστεί αφάνταστα. Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός και δεν ξέρουμε τι να πούμε στον κόσμο. Μετά τα λάθη στα παιχνίδια με Κολοσσό Κάστρου και ΠΑΣ Ασκληπειού, ήρθε η απαράδεκτη διαιτησία του Καραγιάννη στο ματς με την Χάλκη να μας επιβεβαιώσει ότι δεν σέβονται την ιστορία της Δόξας. Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι πάνω στον Ορφανό αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Επιπλέον δεν μας άφησε να παίξουμε καθόλου μπάλα, κιτρινίζοντας σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ στην αντίπερα όχθη δεν συνέβη το ίδιο πράγμα. Αν θέλουν να μας υποβιβάσουν στην Β Κατηγορία, να μας το πουν να μην κατεβούμε στα επόμενα ματς. Αν τα λάθη είναι ανθρώπινα γιατί είναι όλα εις βάρος μας; Δεν λέμε ότι είναι εσκεμμένα, αλλά γιατί να είναι μονόπλευρα; Ζητάμε από εδώ και στο εξής τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ιστορία της ομάδας μας και τονίζουμε ότι δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες διαιτησίες.
Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Ψίνθου
Καρίκης Κωνσταντίνος »

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kremasti
kremasti
10 years ago

δεν εχετε ομαδα και φταινε οι διαιτητες..με τα ψεματα δεν κανεις ομαδα..πηρατε και καλο προπονητη και σιγουρεψατε τον υποβιβασμο χωριατες..

Soccer
Soccer
10 years ago

Αυτο το κρέας ο Καραγιαννης μονο διαιτητής δεν λέγεται.μπαλαρινα μπορεί.ξεκουρδιστη όμως.αχ καημένη ψινθος

Koukouloforos
Koukouloforos
10 years ago

[quote name=”Soccer”]Αυτο το κρέας ο Καραγιαννης μονο διαιτητής δεν λέγεται.μπαλαρινα μπορεί.ξεκουρδιστη όμως.αχ καημένη ψινθος[/quote]

pigene esu na gineis diaititis na doume an eisai kaluteros. klarinogabre!!! to paidi den tin exei tin sfurixtra, alla esu eisai xeiroteros pou asxolise mazi tou!