Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παράπονα από τον Χατζηαλεξίου έχει ο Ορφέας

Παράπονα από τον Χατζηαλεξίου έχει ο Ορφέας

0
xatzialeksiou
Dodekanisos

Παράπονα από τη διαιτησία του Λουκά Χατζηαλεξίου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών έχει ο Ορφέας ο οποίος μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το ΔΣ του ΑΟ Ορφέας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του κ. Χατζηαλεξίου στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών! Ο εν λόγω διαιτητής με τις αποφάσεις του καθόρισε την εξέλιξη της αναμέτρησης, αδικώντας κατάφορα την ομάδα μας, αφήνοντας την από 19ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές! Γνωρίζουμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, ωστόσο, τα λάθη του συγκεκριμένου κυρίου ήταν συνεχόμενα!

Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας να προστατέψει όλες τις ομάδες από τέτοιες διαιτησίες! Ζητάμε από τους αρμόδιους να εξαιρεθεί ο κ. Χατζηαλεξίου από τα παιχνίδια της ομάδας! Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν έχει κληθεί σε απολογία ούτε έχει τιμωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής της, δείχνοντας σεβασμό σε διαιτητές και αντιπάλους!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments