«Παραπλανητική και μη νόμιμη!»

9
pselas pavlidis

«Παραπλανητική» και «μη νόμιμη» χαρακτηρίζει η πλευρά της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΔ τη χθεσινή συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Χαρακτηριστικά μάλιστα απέστειλε στη γραμματεία της Ένωσης την παρακάτω ανακοίνωση δικαιολογώντας και την απουσία της από τη συνεδρίαση:
«Με το με αριθμό πρωτ. 32/17-06-2013 έγγραφό σας, κληθήκαμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα Δευτέρα 17-06-2013 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ.
Η ως άνω πρόσκληση είναι παραπλανητική και μη νόμιμη διότι σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 3 του καταστατικού της ΕΠΣΔ «τα μέλη του Δ.Σ. δύνανται να υποβάλλουν θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ., κοινοποιώντας τα έγκαιρα στον Γενικό Γραμματέα. Η ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. κοινοποιείται στα μέλη προ δύο τουλάχιστον ημερών».
Η έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. σήμερα 17-06-2013, λίγες ώρες πριν την συζήτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, είναι ολοφάνερα σκόπιμη και προσχηματική, αφού σκοπό έχει να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, περαιτέρω δε είναι και εντελώς παράνομη αφού δεν προηγήθηκε η κοινοποίηση πρόσκλησης σε εμάς προ δύο τουλάχιστον ημερών, σύμφωνα με τα από το καταστατικό προβλεπόμενα.
Με την παρούσα, δηλώνουμε ότι κάθε απόφαση που θα λάβετε πάσχει ακυρότητας και σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζεται από εμάς, επιφυλασσόμενοι άσκησης κάθε νομίμου δικαιώματός μας»

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλήμερα κ Δραγατη τι παράταξη είναι αυτή δεν λέει να την χωνέψουν αυτή την ήττα, καλά ε δυο φορές ασφαλιστικά και ζητάνε προσωρινή δεν παίζονται σε λίγο θα κάνουν και 3η φορά ασφαλιστικά για την συνεδρίαση της Ε.Π.Σ.Δ. Δικαστές έπρεπε να γίνουν, άντε καλήμερα και καλά μυαλά στην αντιπολίτευση.

  2. Φίλε Μάκη, είσαι εκτός τόπου και χρόνου, σε έχουν υπνωτίσει και εσένα, όπως έχουν υπνωτίσει το 50% των σωματείων. Ξέρεις γιατί; Γιατί και εσύ ανήκεις σε κάποιο σωματείο, είσαι (παράγοντας) που κοιτάει μόνο το βόλεμα του σωματείου – ομάδας του. Από την συγκρότηση το Δ.Σ. επιβεβαιώνετε και επαληθεύεται ότι τα ηνία και το κουμάντο το κάνει ο ψήστης. Ότι έκανε πέρυσι εξακολουθεί να κάνει και φέτος.

  3. Με την διαφορά ότι η μάσκα έπεσε. Τελικά ξανά επιβεβαιώνετε ότι δεν κάνει κουμάντο ο (……. ) Με τις ευλογίες του (…….), άλλος κινεί τα νήματα. Δυστυχώς το καράβι εδώ και αρκετά χρόνια έχει πέσει σε ξέρα, επειδή τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Ένα από τα προβλήματα είναι ότι πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία επιστρατεύτηκαν νέες μέθοδοι, νέα τεχνολογία, κάθε είδος χαρτιού, και η τράπουλα ήταν σημαδεμένη

  4. . Το καταστατικό και ο ΚΑΠ , μεταφράζονται, ερμηνεύονται, εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Με ανησυχεί το γεγονός πως δεν μιλάει κανένας παράγοντας με ειλικρίνεια με θάρρος με τόλμη. Όλοι στο ίδιο έργο θεατές που δυστυχώς αυτό το έργο συνεχίζεται πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστείς σε διαφορετικούς ρόλους. Ένας (Πρόεδρος) μόλις αντιλαμβάνεται ότι πήρε το παιχνίδι με σχεδόν ισόπαλο αποτέλεσμα, φεύγει, αποχωρεί. Ο συγκεκριμένος πληροφορούμε ότι το είχε δηλώσει κιόλας ότι εάν το αποτέλεσμα θα είναι αγγλικό με διαφορά 4 – 5 θα έφευγε. Τίποτα δεν έγινε. Την επόμενη φορά θα γράψω για τους πεινασμένους κονδυλοφόρους – αγγελιοφόρους.

  5. Παντα οι ιδιες καταστασεις και τα ιδια νουμερα στο προσκηνιο!!!!!!Οι σοβαροι παραγοντες δεν ασχολουνται μενουν στα σπιτια τους!!!!Τα ιδια με τους κονδυλοφορους καθε φορα.Ενα-δυο ξεχωριζουν!!Ο “Τριανταφυλλοπουλος” σας τα εγραψε στην Δραση,σηκωστε τα μανικια σας και διορθωστε τα λαθη σας.Προφανως ο ανθρωπος εννοουσε και τις δυο παραταξεις.Ετσι θελω να πιστευω.Και εδω στο news12 τους εχει γραψει αρκετα.

  6. καλωσορίσατε κύριοι που θέλετε την καταστροφή του ποδοσφαίρου στη δωδ/σο (κων/νου και σια) να δούμε μόνο την συνέχεια πως θα εξελιχθεί άλλα δεν σας έκανε ο δικαστης την χάρη για μεγάλο χρονικό διάστημα να χαίρεστε, 10 μερούλες είναι ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ καλη νυκτιδες

  7. Μου φαίνεται και εσύ είσαι βολεμένος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέρεις που θα παραδεχτώ την διοίκηση αν πέσει άπλετο φως σε πολλά πράγματα. Να ζητήσει ίδια να μπει μέσα ορκωτός λογιστές και να γίνει κάθε έλεγχος από ανεξάρτητο άτομο – φορέα – όργανο . Φίλε είναι πολλά αν γράφω θα γράφω μέχρι αύριο. Έχει καταπατηθεί οτιδήποτε δεν συμφέρει την διοίκηση και εδώ στην πρωτεύουσα. Ξύπνα κάθε ……… Μάκη ή όπως σε λένε.