Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Παρανοϊκός οδηγός στο Τέξας, εμβολίζει μοτοσικλετιστή επειδή πάτησε τη διαχωριστική γραμμή

Παρανοϊκός οδηγός στο Τέξας, εμβολίζει μοτοσικλετιστή επειδή πάτησε τη διαχωριστική γραμμή [Bίντεο]

0
Dodekanisos

O 69χρονος Τεξανός, ο οποίος νόμιζε ότι είναι ο «σταυροφόρος της οδήγησης» δίχως λόγο και αιτία την ώρα που το κάνει προσπέραση μια μηχανή με μεγάλη ταχύτητα, στρίβει το τιμόνι του προς τη μηχανή και την εμβολίζει.

Ο μοτοσικλετιστής εκτινάσσεται στον αέρα και σαν από θαύμα (αλλά και επειδή φορούσε κράνος) κατάφερε να επιζήσει, αν και σοβαρά τραυματισμένος. Το βίντεο κατέγραψε οδηγός μηχανής που ακολουθούσε (με την κάμερα που είχε προσαρμόσει στο κράνος τους).

Όταν ο ίδιος οδηγός πηγαίνει στον 69χρονο να τον ρωτήσει γιατί έκανε αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο εκείνος, με την Τεξανή προφορά και τον «βλαχοτσαμπουκά» που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της συγκεκριμένης πολιτείας απάντησε προκλητικά: «δεν με ενδιαφέρει, καλά του έκανα, πάτησε στην κίτρινη διαχωριστική γραμμή»

Οι δικαστές βέβαια που εξέτασαν το βίντεο δεν είχαν την ίδια άποψη με τον Τεξανό cow-boy και του επέβαλαν ποινή φυλάκισης. Τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής του, ο 69χρονος, ηθελημένα παρολίγον δολοφόνος, θα τα περάσει στη φυλακή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments