Αρχική Videos Παράνοια στη Σανγκάη, μεταφέρουν σε κέντρα καραντίνας, αρνητικούς σε τεστ

Παράνοια στη Σανγκάη, μεταφέρουν σε κέντρα καραντίνας, αρνητικούς σε τεστ

0

Παράνοια στη Σανγκάη. Σύμφωνα με όσα γράφει σε ρεπορτάζ του το BBC, οι αρχές προχωρούν στην μετεγκατάσταση ολόκληρων κοινοτήτων σε κέντρα καραντίνας. Και το θέμα είναι ότι μεταφέρονται όσοι είναι …αρνητικοί σε τεστ.

Επίσημη ειδοποίηση από τοπικούς αξιωματούχους του Κομμουνιστικού Κόμματος λέει ότι μεταφέρονται σε μια περιοχή στα βόρεια της πόλης σε απόσταση μεγαλύτερη από 100 μίλια (160 χιλιόμετρα). Εκεί θα μείνουν για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Από την μετακίνηση εξαιρούνται μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρία. Δεν είναι σαφές γιατί μετακινούνται άτομα με αρνητικά τεστ. Οι αξιωματούχοι δέχονται μεγάλη πίεση να μειώσουν τον κίνδυνο μετάδοσης και να μειώσουν τα κρούσματα στο μηδέν.

Μια επίσημη ειδοποίηση που εκδόθηκε στους κατοίκους τους είπε να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους και να αφήσουν τις  ντουλάπες ανοιχτές. Τους είπαν επίσης να αφήσουν ανοιχτή την εξώπορτα του σπιτιού τους. Οι εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανθρώπους που κάνουν ουρές με γεμάτες βαλίτσες τη νύχτα έδειχναν το μέγεθος της επιχείρησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments