Αρχική Προγνωστικά Παραμονή Χριστουγέννων με …μακαρονάδα!

Παραμονή Χριστουγέννων με …μακαρονάδα!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Χριστούγεννα με ιταλική συνταγή μόνο και ελπίζουμε το κλασσικό ( Χ ) να έχει την τιμητική του απόψε. Σε ότι αφορά την στήλη μετά το «κακό τσουνάμι» και την άσχημη συνεχόμενη ροή των προβλέψεων μας, βγήκε το …ουράνιο τόξο και επιτέλους πήγαμε ταμείο. Με 3 στα 4 σε πολύ καλά ποσοστά ανανεώσαμε την κάβα μας και φτάσαμε τις σωστές επαληθεύσεις της στήλης, στις 291/475 με συνολικό ποσοστό επιτυχιών στο 61%. Σπαγγέτι στο μενού σήμερα και όσοι πιστοί (καλοφαγάδες) προσέλθετε.

ΚΑΡΠΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ κωδ.103
Η πρωτοπόρος Κάρπι υποδέχεται την σφιχτή εκτός έδρας Περούτζια ( 1-6-2 ). Αναμένεται φόρτωμα στον άσσο , τον οποίο εγώ προσωπικά δεν θα τιμήσω καθότι θα πάρει πολύ χαρτί και από την στιγμή που έχω 2η δυνατή επιλογή για το ματσάκι προτιμώ να πάω εκεί. Έχουμε και λέμε λοιπόν, τα στατιστικά δείχνουν τάση προς το ( Over ) 2,00 με τιμή προκλητική αφού «το έχουν» ενίοτε και οι 2 ομάδες. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα 4 από τα 6 ματς που υπήρχε σκορ εκτός έδρας για την Περούτζια αυτή είχε προηγηθεί. Οπότε μας κάνουν οι μικρές εκπλήξεις ( 2/Χ ) 12,00 και ( 2/1 ) 25,00.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΠΑΡΙ κωδ.106
Ματς για γερά νεύρα καθότι η γηπεδούχος βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και καίγεται για βαθμούς. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορεί και φυσικά τώρα απέναντι στην ζημιάρα Μπάρι μάλλον θα τα βρει σκούρα. Πολύ ( Χ ) 2,90 έχει το ματς με κατεύθυνση προς τα δεξιά ( 2 ) 2,90. Ο αριθμοαναλυτής έδειξε τάση προς το ( 2-3goal ) 1,75.

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ κωδ.108
Άλλη μια ισοπαλία που θα καθρεφτίσει την συνολική εικόνα των δύο ομάδων. Ματς με φόντο την τριάδα στην βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι με 2-6-1 στα εκτός τους και τους γηπεδούχους στα τελευταία ματς να δυσκολεύονται να πάρουν βαθμούς η πιο σοφή επιλογή είναι το μοίρασμα. ( Χ ) 2,90. Το ( ΗΜ Χ ) 1,70 είναι μικρό αλλά καλό σαν βάση και κάλυψη.

ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ κωδ.109
Υποψιασμένο ( 0-1goal ) 2,40 έχουμε εδώ. Πενιχρή η εικόνα από πλευράς θεάματος και επίτευξη τερμάτων στα τελευταία ματς και για τις 2 ομάδες. Ο Μ.Ο των συνολικών τερμάτων και για τους δυο αντιπάλους είναι 1,5/ματς στα 4 τελευταία ματς. Ξεκάθαρη επιλογή λοιπόν και επίσης το ( Χ ) 2,85 φλερτάρει δυνατά.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments