Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παραμένουν Νικολίτσης και Παπαθεοδώρου!

Παραμένουν Νικολίτσης και Παπαθεοδώρου!

0
akousilaos parataksi
Dodekanisos

Στον Ακουσίλαο Φανών θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι Λευτέρης Νικολίτσης και Γιάννης Παπαθεοδώρου. Οι δυο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «πράσινους» και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Αντίθετα παρελθόν από την ομάδα του Γιώργου Ξύπα αποτελούν οι Τσίγκρηλας Δημήτρης, Καρράς Παναγιώτης και Τσαλίκης Ιωσήφ (Σταμάτησε), ενώ ερωτηματικό παραμένει για το αν θα μείνουν στο σύλλογο και του χρόνου οι Ερωτοκριτάκης Φιλήμονας και Ντελλάκης Κώστας. Ο δεύτερος έχει συνάντηση σήμερα με τους ανθρώπους της διοίκησης και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή του η όχι στην ομάδα.
Ξεκαθαρίζει του Παπακωνσταντίνου
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό, αν θα μείνει στην ομάδα και ο επιθετικός Αναστάσης Παπακωνσταντίνου ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά ως δανεικός στους «πράσινους» από τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο παίκτης και το επόμενο διάστημα θα κάνει γνωστή την απόφασή του για το που θα συνεχίσει, είτε στον Κλεάνθη ή στον Ακουσίλαο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments