Αρχική Ροδίων Άθλησις Παραμένει στο Ροδίων ο Γκένοφ!

Παραμένει στο Ροδίων ο Γκένοφ!

1
2
Dodekanisos

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση του προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», κ. Κυριάκου Κυριακούλη με τους παράγοντες του Ρ.Σ.Π.Φ «Τελχινίς» κ. Στάθη Μαθιουδάκη προέδρου κ. Νίκου Τσιντομηνά, προπονητή. Με τη συνάντηση αυτή τα δύο σωματεία επιβεβαίωσαν τη διάθεσή τους να έχουν κοινή συνεργασία προκειμένου να αναπτυχθεί το άθλημα του Volley στον τόπο μας.

Στο ίδιο πλαίσιο αποφασίσθηκε από κοινού, να αγωνίζεται πλέον, με τα χρώματα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ο ταλαντούχος αθλητής Ντάνιελ Γκένοφ. Ο Γκένοφ αθλητής μέχρι τώρα της ομάδας «Τελχινίς» αγωνίσθηκε τα δύο τελευταία χρόνια με υποσχετική με την ομάδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Η συμμετοχή του συνέβαλε από την μια μεριά στην επιτυχία της ομάδας αλλά και οι απαιτήσεις της Α2 κατηγορίας συνέβαλαν στη ταχύτατη εξέλιξη του ίδιου του αθλητή. Ο αθλητής Γκένοφ δεν ξεχνά την παλιά του ομάδα καθώς και τον προπονητή Νίκο Τσιντομηνά που τον ανέδειξε. Με τις εμπειρίες που αποκόμισε από το περσινό πρωτάθλημα της Α2 αλλά και το πάθος το οποίο έχει για το volley, η κατάκτηση των προσωπικών του στόχων θα είναι περισσότερο από ποτέ εφικτοί μέσα από τα χρώματα της ομάδας «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Η διοίκηση του Α.Σ. «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί και συγχαίρει για την μέχρι τώρα συνεργασία τους ανθρώπους του Ρ.Σ.Π.Φ. «Τελχινίς» για την μεγάλη προσπάθεια και συμβολή τους στη διατήρηση και ανάπτυξη του αθλήματος volley στα Δωδεκάνησα. H συνάντηση σηματοδοτεί την αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο σωματείων μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης ώστε να αξιοποιούνται οι νέοι και ταλαντούχοι αθλητές του τόπου μας και το volley να αναδειχθεί ως ένα άθλημα προαγωγής των ιδανικών του αθλητισμού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
goforit
goforit
8 years ago

Εεε, τελικά πόσα πήρε ο Πρόεδρος;