Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παραμένει στην πρώτη τριάδα ο Διγενής

Παραμένει στην πρώτη τριάδα ο Διγενής

0
5
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, ο τοπικός Διγενής επικράτησε με 3 – 1 της Θύελλας Πυλώνας και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Το εντυπωσιακό είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ήδη στο 2 – 1. Ο Διγενής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού όμως καθώς το σκορ ήταν ρευστό (2 – 1), τίποτα δεν τους διασφάλιζε καθώς η Θύελλα έδειχνε επικίνδυνη. Τελικά η λύση δόθηκε στις καθυστερήσεις όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα και έτσι «καθάρισαν» το παιχνίδι (3 – 1).
Μόλις στο 9’ ο Παγκράτης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 αλλά ένα λεπτό μετά (στο 10’), ο Κατσούλης με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 1. Πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση, ο Μάνο εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και με σουτ πέτυχε το 2 – 1. Στο 93’ ο Στεφάνου με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Άρεσαν από τον Διγενή οι Στεφάνου και Παγκράτης. Καλύτεροι της Θύελλας Κατσούλης και Χατζημανώλης.
Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς (Στεργαλλάς, Ροδίτης). Στο 53’ τραυματίστηκε ο α’ «βοηθός» και αντικαταστάθηκε από τον παρατηρητή διαιτησίας Άγγελο Φουκάρα που ήταν στο γήπεδο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Καλλιώρας, Κυπριώτης, Σκούρας, Ζαχαριάς, Μάνο (92’ Μαρκάκης), Παγκράτης, Χατζηνικόλας, Στεφάνου, Αττιτής (88’ Καρελάς), Παπαθανασίου (70’ Πατρός)
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Ψαράς, Κουφός, Τραχανάς, Χαμιτάι, Βασιλάκης Π., Προβιάς (77’ Καραμαρίας), Ζόλταν (68’ Γκίπι), Χατζημανώλης, Κατσούλης (86’ Αφαντενός), Αιβάζης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments