Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραμένει στην αγωνία η ΑΕ Κως

Παραμένει στην αγωνία η ΑΕ Κως

0
Dodekanisos

Εξακολουθεί να μην νιώθει ασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της η ΑΕ Κως. Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας Ρόδου για το κύπελλο, έμεινε στο 2 – 2 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ και έτσι εξακολουθεί να αγωνιά σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της. Πάντως, βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα απ’ ότι ο Διγενής και ο Διαγόρας Βατίου όμως και αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ασφάλεια.

Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ με τον Κεφαλιανό ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 0 αλλά ο ΑΕΡΑ αντέδρασε και στο 26’ έφθασε στην ισοφάριση (1 – 1) με πλασέ του Μαθιού από καλό σημείο μέσα στην περιοχή. Πριν τελειώσει μάλιστα το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’, ο ίδιος παίκτης με νέο πλασέ ύστερα από ωραία μπαλιά του Γαϊτάνου, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά και κατάφεραν στο 47’ ύστερα από φάουλ του Χιούσι και κεφαλιά πάσα του Ζιώγα, να φθάσουν στο 2 – 2 με τον Ζαίμι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Ντόκος, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ:Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος (46′ Χιούσι), Κεφαλιανός Μ., Ηλιάδης, Ζαίμι, Τρικοίλης, Χατζηφούντας, Οχτάρας, Τογρού (59′ Βασιλειάδης), Κεφαλιανός Γ (83′ Παπανικολάου) ., Κουρζής (46′ Ζιώγας)
Α.Ε.Ρ.Α.: Τζήμας, Γιαννακάκης (40′ λ.τ Στεφανής), Κωνσταντινίδης, Πιτσουρδάκης, Ποζατζίδης (65′ Χατζηβαλσάμης), Ροκάι, Φιλιππάκος (90′ Ζαχάρη), Γαϊτάνος , Στελλάς , Μπεγλεκτσής , Μαθιός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments