Αρχική Videos Παραμένει προφυλακισμένη η Καϊλή, δεν αλλάζει κάτι

Παραμένει προφυλακισμένη η Καϊλή, δεν αλλάζει κάτι

0

Προφυλακισμένη για την υπόθεση Qatargate θα παραμείνει η Εύα Καϊλή σύμφωνα με την απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο. Όπως γνωστοποιήθηκε, θα μπορέσει εκ νέου να ζητήσει την αποφυλάκιση της σε ένα μήνα.

Η σχετική απόφαση που ανακοινώθηκε αναφέρει τα ακόλουθα: «Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για τη φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η E.K. (σ.σ. Εύα Καϊλή) εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον των προδικαστικών τμημάτων του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες. Στη διάταξή του σήμερα το πρωί, το Προδικαστικό Συμβούλιο επανεπιβεβαίωσε την κράτηση της E.K. Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του αρμόδιου τμήματος του Εφετείου των Βρυξελλών εντός 15 ημερών. Για να προστατευθεί η έρευνα, δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες προς το παρόν. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου».

O συνήγορος της εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος, νωρίτερα είχε καταγγείλει τις συνθήκες κράτησης της πελάτισσάς του. «Ήταν για αρκετές ώρες στην απομόνωση, της είχαν πάρει το μπουφάν ενώ κρύωνε και δεν την άφηναν να περιποιηθεί τον εαυτό της. Δεν της επέτρεψαν ούτε να πλυθεί, όλα αυτά σημαίνουν βασανιστήρια, όλα αυτά θυμίζουν Μεσαίωνα» είπε ο ίδιος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments