Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Παραλίγο να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα!»

«Παραλίγο να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα!»

0
Dodekanisos

Δήλωση για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Κατταβιάς έκανε η Δήμαρχος Τήλου και ένθερμος υποστηρικτής του ΑΣ Τήλος Μαρία Καμμά! Εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία ενώ κάνει λόγο για «υπονόμευση με συστηματικό τρόπο» της ομάδας της Τήλου. Αναλυτικά, η δήλωση της είναι η ακόλουθη:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για τον αγώνα που έδωσαν σήμερα! Επίσης μπράβο και στα παιδιά της ομάδας της Κατταβιάς για το όμορφο αγωνιστικό πνεύμα που κατόρθωσαν και επικράτησε καθ’όλη τη διάρκεια του ματς… Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το διαιτητικό τρίο…
Έκαναν το παν προκειμένου να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα! Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις όμως πραγματικά σήμερα ξεπέρασαν κάθε όριο απ’ όλες τις απόψεις…
Θέλω για μια ακόμη φορά να επισημάνω στους αθλητικούς κύκλους και σε αυτούς που εμπλέκονται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, ότι για τόσο μικρές κοινωνίες η συγκρότηση και διατήρηση μιας ομάδας, απαιτεί μεγάλες θυσίες από την μεριά των αθλητών. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι η μοναδική διέξοδος των νέων μας είναι η συμμετοχή τους στους αγώνες, στο άθλημα που αγαπάνε.
Είναι κρίμα και άδικο λοιπόν ορισμένοι να υπονομεύουν με τόσο συστηματικό τρόπο-ο ένας εκ των τριών ειδικά θα πρέπει να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις- την ομάδα μας, την ομάδα που έχει ένα μικρό ακριτικό νησί!
Δεν πρέπει κύριοι να μετακομίσουμε όλοι στα μεγάλα κέντρα για να δικαιούμαστε την συμμετοχή μας σε αθλητικές διοργανώσεις!
Τα μικρά νησιά μας πρέπει και θα μείνουν, ζωντανά!
Καταλαβαίνουμε την ταλαιπωρία που μπορεί να περνάτε προκειμένου να φτάσετε στο νησί μας, όμως τα παιδιά που μένουν εδώ 12 μήνες το χρόνο, το ζουν καθημερινά και όχι μόνο για ένα ταξίδι προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο! Πιστεύω ότι το θέμα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής απ’ όλους μας και ιδιαίτερα από τους θεσμούς μας!».

Ρεπορτάζ: Μανώλης Παπάζογλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments