Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραλίγο …εμφράγματα στα Μαριτσά!

Παραλίγο …εμφράγματα στα Μαριτσά!

0
kleanthis iraklis1
Dodekanisos

Πήγε στην …κόλαση  και επέστρεψε ο Ηρακλής Μαριτσών! Η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά έχανε στο γήπεδο της με 1 – 0 από τον Κλεάνθη Παραδεισίου αλλά κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει τελικά τη νίκη με σκορ 2 – 1. Το νικητήριο μάλιστα τέρμα το σημείωσε ο Φελεσάκης στο 89’ . Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό. Ο Κλεάνθης έδειξε να είναι καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά αλλά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην επανάληψη και αναζήτησαν το γκολ για να ισοφαρίσουν αρχικά και από εκεί και πέρα να περάσουν μπροστά στο σκορ.
Στο 3’ ο Νικολός με πλασέ από κοντά έκανε το 0 – 1 αλλά στο 64’ ο Κούρος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 89’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιλιά ο Φελεσάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1. Στη φάση αυτή ο Φελεσάκης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του διαιτητή επειδή έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης (Μαριέττα Φιλιππάκου, Χρήστος Καλκαβούρας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡ.: Καστανάκης, Φασάκης, Κ. Σαββάκης, Μπιλιάς, Χειμωνέττος, Κούρος, Τσαλώλης (55’ Καρίκης), Πάττας, Χατζηκωνσταντής (48’ Φελεσάκης), Λενιού, Τσούφιος
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Καρίκης, Παπαδημήτρης, Σιέχ, Κρομμύδας, Ισκάς, Ατσίδης (88’ Fushaxhia), Π. Σπάρταλης, Νικολός (65’ λ.τ. Χατζησάββας), Πολυμένωφ. Μεμοντσέλα (75’ Μ. Σπάρταλης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments