Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παραλειπόμενα από τον τελικό

Παραλειπόμενα από τον τελικό

0
telikos_ipodomon1
Dodekanisos
-Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου υποδομών. Η σκεπαστή εξέδρα ήταν γεμάτη, ενώ και στο υπόλοιπο γήπεδο υπήρχαν φίλοι και των δύο ομάδων. Ανάμεσα τους, πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά που είδαν από κοντά μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.
-Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Διαγόρα της Θύρας 6, οι οποίο πήραν τις…γνωστές τους θέσεις και δεν σταμάτησαν να ενισχύουν τις προσπάθειες των «κυανέρυθρων».
-Πολλοί ήταν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έδωσαν το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο. Εκτός από τα μέλη της ΕΠΣΔ, στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν οι προπονητές Διαγόρα και Ρόδου, Πέτρος Ρουτζιέρης και Δημήτρης Σπανός, ο τεχνικός της Αναγέννησης Ιάλυσος Νίκος Μαντικός και αρκετοί άλλοι.
-Φαίνεται ότι οι «ανεγκέφαλοι» των γηπέδων παρακολουθούν και παιχνίδια υποδομών. Κάποιος πέταξε κροτίδα στην σκεπαστή εξέδρα, με αποτέλεσμα μία μητέρα που παρακολουθούσε το ματς με το μωρό της, να αποχωρήσει απογοητευμένη από το γήπεδο.
-Κοντά στον πάγκο της Ρόδου βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Νικήτας Μαλλιάκας, που χάρηκε μαζί με τα παιδιά την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου.
-Την αποθέωση γνώρισε ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος της Ρόδου, Γεωργάς, όταν αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο νεαρός παίκτης «πνίγηκε» στις αγκαλιές συμπαικτών του και τεχνικής ηγεσίας.
-Τέτοιες συμπεριφορές θέλουμε να βλέπουμε και από τις μεγάλες ομάδες του νησιού μας, όταν αγωνίζονται. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν συγχαρητήρια μετά το τέλος του ματς και παρά την ένταση που είχαν από το παιχνίδι. Την ώρα της απονομής οι νικητές χειροκροτούσαν τους ηττημένους που παρελάμβαναν τα μετάλλια τους, ενώ το αντίστροφο συνέβη όταν οι παίκτες της Ρόδου σήκωναν το κύπελλο.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments