Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραλειπόμενα από την Κρεμαστή

Παραλειπόμενα από την Κρεμαστή

0
apollon_akousilaos2
Dodekanisos
•    Περίπου 50 ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κρεμαστής για να παρακολουθήσουν το ματς του Απόλλωνα Καλυθιών με τον Ακουσίλαο. Το εργάσιμο της ημέρας, αλλά και το ουδέτερο γήπεδο διεξαγωγής, απέτρεψαν πολλούς από τους φιλάθλους των δύο ομάδων να δώσουν το «παρών».
•    Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που είδαν από την εξέδρα του γηπέδου την αναμέτρηση. Ανάμεσα τους ο προπονητής της Ρόδου, Δημήτρης Σπανός, ο τεχνικός του Ευαγόρα, Σπύρος Αγγελόπουλος και ο προπονητής του Ηρακλή Λάρδου, Ανδρέας Σταύρου.
•    Ντυμένος στα…χακί εμφανίστηκε ο Μάριος Αντωνούρης λίγη ώρα μετά την έναρξη του ματς στο γήπεδο της Κρεμαστής. Ο παίκτης του Ευαγόρα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του νησιού μας και έσπευσε μετά την έξοδο του, στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
•    Όρθιος και δίνοντας συνεχώς οδηγίες, είδε το παιχνίδι ο προπονητής του Ακουσίλαου, Σάσα Γιόνοβιτς. Έκατσε μόνο μετά το 80’ και ενώ το ματς είχε κριθεί. Αντίθετα, ο Δημήτρης Δογιάμας τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καθόταν στον πάγκο της ομάδας του, καθοδηγώντας από εκεί τους παίκτες του.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments