Αρχική Επικαιρότητα Παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ [pic]

0
@EFSYN
Dodekanisos

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ, υπέβαλλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Ο οποίος με την σειρά του την αποδέχτηκε και παράλληλα τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «iefimerida.gr», ο κ. Αρκουμανέας με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΟΔΥ. Η οποία έγινε δεκτή από τον κ. Πλεύρη.

Ταυτόχρονα, στην επιστολή του φέρεται πως δεν αφήνει αιχμές προς κάποια κατεύθυνση. Αντίθετα έχει προβεί στον θετικό απολογισμό της θητείας του. Μιας θητείας που συνέπεσε με τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς είχε αναλάβει καθήκοντα τον Νοέμβριο του 2019.

Ο κ. Αρκουμανέας, δημοσιοποίησε την επιστολή του στοFacebook και έγραψε τα εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.500 εργαζομένους του ΕΟΔΥ, το επιστημονικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες μου. Τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους. Τέλος, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό –ας μου επιτραπεί– θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από το ηθικό καθήκον μου, και, προπαντός, δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μας».

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments