Αρχική Videos Παραιτήθηκε ο ανιψιός του Μητσοτάκη

Παραιτήθηκε ο ανιψιός του Μητσοτάκη

0

Παραίτηση «βόμβα» που πιθανώς να αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα καθώς ο  Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως γράφει σε σημερινό του ρεπορτάζ το ethnos.gr.

Πρόκειται όχι μόνο για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού και ανιψιό του, αλλά και για τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου. Έρευνα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του Reporters United συνέδεε επιχειρηματικά τον κύριο Δημητριάδη με την εταιρεία Intellexa, η οποία συνδέεται έμμεσα με την «υπόθεση των υποκλοπών» και το σύστημα Predator. Παράλληλα, μιλώντας στο ethnos.gr ο Θανάσης Κουκάκης έκανε ευθεία αναφορά σε σχέσεις του κ. Δημητριάδη με πρόσωπα που συνδέονται με την εταιρία Intellexa.

Ο κ. Δημητριάδης, πάντως, αρνήθηκε τις σχετικές κατηγορίες ενώ ερωτώμενος χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα παραπέμποντας στη δήλωση του κ. Δημητριάδη στην Εφημερίδα των Συντακτών ο οποίος μεταξύ άλλων κάνει λόγο κάνει λόγο για «προσπάθεια περαιτέρω διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» και προσθέτει: «Η νόμιμη επενδυτική μου δραστηριότητα δεν συνδέεται με κανένα απολύτως παράνομο σκοπό, ούτε βέβαια και με συνδέει με περαιτέρω πρόσωπα, πλην αυτών με τα οποία συναλλάχθηκα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments