Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραίτηση Ορφανίδη, έκτακτη συνένεντευξη τύπου

Παραίτηση Ορφανίδη, έκτακτη συνένεντευξη τύπου

15
1
Dodekanisos

Έκτακτη συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το προσεχές Σάββατο ο Σάββας Ορφανίδης προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους ποτ τον οδήγησαν στην παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Φοίβου Κρεμαστής. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε δεν ήθελε να πει και πολλά πράγματα. Απλά τόνισε πως, “έχω παραιτηθιεί αλλά δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να αναλύσω τους λόγους. Θα τα πούμε αναλυτικά στη συνέντευξη “. Οι πληροφορίες του news12 αναφέρουν ότι οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
μαρινος
μαρινος
10 years ago

που πηγαν τα λεφτα απο τα σουβλακια?????

kremasti city
kremasti city
10 years ago

η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ σε ολο της το μεγαλειο……να θυμηθει ο συγκεκριμενος”κυριος” περσι τετοια εποχη τι εσερνε σε διοικουντες και παιχτες του φοιβου οτι θα διαλυσουν δεκεμβρη μηνα,οτι εχει μαζεψει ολη την αληταρια και οτι θα παιζουν μπουνιες στ αποδυτηρια και αλλες τετοιες μ@@@@@ς με αφορμη την ελευθερα του γιου του σωκρατη…!! KAI ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!με αφορμη την παραιτηση του παττα ο ανεργος ”κυριος” ορφανιδης αυτοπροταθηκε στον προεδρο του φοιβου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και επαναλαμβανω ΑΦΙΛΙΚΕΡΔΟΣ εχοντας ομαδαρα και ξεροντας οτι ο φοιβος ειναι 3 κλικ πανω απο ολες τις ομαδες και η επιτυχια κατι παραπανω απο δεδομενη γινεται παλι ΦΟΙΒΑΡΑ οι παιχτες τα καλυτερα παιδια και το γλιψιμο σε παραγοντες του φοιβου που πριν ενα μηνα κατηγορουσε να πηγενει συννεφο !!!

city
city
10 years ago

καμορα στον φοιβο διωχνουν τους υγιεις για να μπορουν τα γνωστα λαμογια να ζουν απο αυτον !!!

μαρινος
μαρινος
10 years ago

πρεπει να παρουν την κατασταση οι κρεμαστενοι στα χερια τους..και αυτη η διοικηση να παραιτηθει..

kremasti city
kremasti city
10 years ago

αναμενουμε την Σ,Τ για να βγαλουμε και αλλες λεπτομερειες στην φορα…..

axax
axax
10 years ago

sinenteuksi typou leei siga re mourinio vgale mia anakoinosi pou m thes kai sinenteuksi

foivos
foivos
10 years ago

για να μην GRAFETE OTI NA NE Εκλεγμένη Διοίκηση δεν υπαρχει στο φοιβο ο προεδρος μονος του με το παρεακι του κάνουν ότι θέλουν αυθαιρετα

niaou
niaou
10 years ago

o proedros me to pareaki tou omos sou ta peire ola persi kai panigirizes

μαρινος
μαρινος
10 years ago

niaou…οι παιχτες τα πηραν ολα..οχι ο προεδρος

kremasth
kremasth
10 years ago

kai ti shmeni afto re aderfe epidi to pire oxi aftos h pextarades kai afti pou dosane esto kai ena evro apo to isterima tous ti prepi tora na mas @@@@@@ tin omada ???

niaou
niaou
10 years ago

afou s @@@@@@ tin omada ela anelave esy….alla kserw esy eisai kaliteros sto na krazeis tis alles dioikiseis

κρεμαστη
κρεμαστη
10 years ago

ελα σοβαρευτειτε ολοι ξερουμε πως το μόνο που μπορεί αυτος ο προεδρος να πάρει είναι το λεωφορείο για τη ροδο !!! το πιρε ο γιος του ο παιχταρας με τους αλλους παιχταραδες και καποιη ανθροπι που βοιθισαν ….σε ενα χωριο ζουμε !!!

Cactus
Cactus
10 years ago

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

oti na nai
oti na nai
10 years ago

ρε αχαριστοι ο άλλος εχασε το παιδι του σε αυτην την ομαδα σηκωσε τα παντα κ το μονο [που κανετε ειναι να τον κατηγορείτε!!!! αν δεν ηταν αυτος θα ειχατε μια ομαδα μετρεια οπως ολα αυτα τα χρονια!!!διωξτε τον λοιπον να φυγει κ γυρειστε πισω στην μιζερια!!!

megala logia
megala logia
10 years ago

Συγγνωμη αλλα ειλικρινα δεν φαινεται να πενθει και πολυ το παιδι το οποιο εχασε. μαλλον δεν ξερεις πως εγιναν οι ανανεωσεις των παικτων και πανω σε τι στηριχτηκε για να τις κανει. οσο σκληρο κι αν ειναι αυτο που λεω ολο ο κοσμος εχει δει και εχει καταλαβει
[quote name=”oti na nai”]ρε αχαριστοι ο άλλος εχασε το παιδι του σε αυτην την ομαδα σηκωσε τα παντα κ το μονο [που κανετε ειναι να τον κατηγορείτε!!!! αν δεν ηταν αυτος θα ειχατε μια ομαδα μετρεια οπως ολα αυτα τα χρονια!!!διωξτε τον λοιπον να φυγει κ γυρειστε πισω στην μιζερια!!![/quote]