Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού

Παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού

0
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος ωστόσο στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα Super League μέχρι και το 0 – 2

Μεγάλο προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Παναιτωλικός ο οποίος επικράτησε σήμερα στο «Οικονομίδειο» του Ιάλυσου με 4 – 0. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνίζεται στην Super League ήταν έτσι και αλλιώς το φαβορί, ωστόσο οι «ερυθροκίτρινοι» παρατάχθηκαν με σκοπό να χαρούν τη συμμετοχή τους στο θεσμό και να αποκομίσουν εμπειρίες απέναντι σε μια ομάδα που συμμετέχει σε υψηλό επίπεδο. Για ένα ακόμα παιχνίδι το μεγάλο πρόβλημα των γηπεδούχων ήταν στην επίθεση καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Ένας λόγος παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς για σήμερα, μιας και ο τεχνικός Νίκος Καραμπετάκης αντιμετώπιζε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ιάλυσος ωστόσο, στάθηκε πολύ καλά στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που είχε μεν κατοχή αλλά ήταν ανούσια. Αλλά ακόμα και μέχρι το 0 – 2, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να σταθούν καλά, όμως από εκεί και πέρα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έγιναν σαφώς πιο ουσιαστικοί και μπόρεσαν να «καθαρίσουν το παιχνίδι σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα.

Τα γκολ
Στο 20’ ο Ντάλσιο πάσαρε στον Σιέστεντ μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου κάνοντας το 0 – 1.
Στο 53′ μετά από σέντρα του Παρρά, ο Ντάλσιο έκανε την προβολή με τον Άγγελο Χειμωνέττο να αποκρούει αλλά τον αρμόδιο «βοηθό» να θεωρεί πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος και να φεύγει έτσι προς τη σέντρα ( 0 – 2).
Στο 85’ ο Ρομάν με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο 88’ ο Ταχάρ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Χειμωνέττο για να καταλήξει στα δίχτυα του και να γίνει έτσι το τελικό 0 – 4.

Άλλες φάσεις
Στο 12’ ο Μαρτσάκης έκανε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 23’ ο Αριγίμπι πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο (άουτ)
Στο 36’ ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να «βρίσκει» σε αμυνόμενο και να φεύγει κόρνερ και τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» για χέρι ζητώντας πέναλτι.
Στο 37’ ο Νατσιόπουλος και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ απευθείας αλλά η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσης (Ήπειρος). «Βοηθοί» του ήταν οι Πάτρας και Αϊνάλης από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Άγγελος Χειμωνέττος, Τριποτσέρης (53’ λ.τ. Σερτζίνιο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Κώστας Χειμωνέττος, Γιώργου, Ρεκλείτης (46’ Τζελάϊ), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67’ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνέτ, Ντάλσιο (73’ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80’ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστενετ, Μαρσιάλ (61’ Ταχάρ), Τσιγγάρας

Δυο φωτογραφίες από τις εξέδρες του “Οικονομιδείου”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments