Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Παραδόθηκαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Παραδόθηκαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
Dodekanisos

Για μία ακόμη φορά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ομάδα μας στο πρόσφατο παιχνίδι με το Ηράκλειο συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία δόθηκαν στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα μας παρέδωσε τα τρόφιμα, δείχνοντας ότι είναι και πρωταθλήτρια εκτός παρκέ. Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά όλο το φίλαθλο κόσμο που προσέφερε τα τρόφιμα και έδειξε ότι υπάρχει ανθρωπιά στις δύσκολες αυτές εποχές που βρίσκεται η χώρα μας. Ο στόχος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος από την ημέρα της ίδρυσης του δεν είναι μόνο αγωνιστικός, αλλά θέλει να προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο, να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που αφορούν το κοινό καλό και όσο μπορεί να βοηθάει τους συνανθρώπους μας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (19:30) ΜΕ Π.Α.Σ.Κ.Α.
Το προσεχές Σάββατο στις 19:30 θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς με αντίπαλο τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Η ομάδα μας επέστρεψε από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, έχοντας στις αποσκευές της, την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη και πολλές εμπειρίες από την Euroleague 3. Ο Αντώνης Μαρκάκης και ο Γιώργος Μποσγανάς συνεχίζουν την προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα xxsports.org σε livestreaming.
Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προσκαλεί όλους τους Δωδεκανήσιους φοιτητές της Αθήνας να βρεθούν στο Μετς και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχει ως μοναδικό στόχο να κάνει το 2 στα 2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments