Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα To παραδείσι αρωγός και συμπαραστάτης των νοσοκομείων της χώρας

To παραδείσι αρωγός και συμπαραστάτης των νοσοκομείων της χώρας

0
Dodekanisos

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΗ  ΡΟΔΟ» ΛΕΕΙ  Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΣΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑ  ΜΑΡΙΝΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

Η χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού συλλόγου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ , είναι μεγάλη κάθε φορά που περατώνεται με επιτυχία η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, κάθε φορά που βλέπουμε χείλη να χαμογελούν και να ακούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ από γέροντες, ΑΜΕΑ, νοσοκομεία ,Κέντρα Υγείας και Περιφέρειες της χώρας.

Η στήριξη των αδυνάτων υπερηλίκων που βρίσκονται στο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους και χρειάζονται κουράγιο και δύναμη να ανταπεξέλθουν τα μεγάλα προβλήματα της ηλικίας τους είναι στις προτεραιότητες μας.
Η ευχαριστήρια επιστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους (12) τόνους νοσοκομειακού εξοπλισμού που παρέλαβαν στις 26 Απριλίου 2017:

“Αγαπητή κα Γεωργιάδου,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια που παρέλαβαν τα Κέντρα Υγείας Πολυκάστρου και το Γηροκομείο Κιλκίς, χάρη στην δική σας πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση.
Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τον Νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα για τα Ιδρύματα Υγείας και Πρόνοιας του νομού μας μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας
κάνει να νιώθουμε ευγνώμονες απέναντί σας.
Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί πραγματική ανάσα για τον τόπο μας.
Οι ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΝΝΟΙ υγειονομικού υλικού της δωρεάς περιλαμβάνουν υλικά που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων του νομού μας. Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το σημαντικό έργο σας.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Ανδρέας Βεργίδης

Η ευχαριστήρια αυτή επιστολή αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν την δράση του συλλόγου μας, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος προκειμένου να προσφέρει με αξιοπιστία και διαφάνεια υπηρεσίες στα νοσηλευτικά ιδρύματα όχι μόνο της Ρόδου-της Δωδεκανήσου και νήσων Αιγαίου αλλά και της λοιπής Ελλάδας.
Αισθανόμαστε ότι καλούμαστε εκ των πραγμάτων να διαδραματίσουμε ένα ευρύτερο ρόλο και να καλύψουμε ότι κενά μπορούμε στα νοσοκομεία της χώρας.
Η προσφορά μας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή να προστεθεί και να υποστηρίξει όσο μπορεί την λειτουργία των νοσοκομείων και πέραν των Διοικητικών ορίων της Ρόδου και Δωδεκανήσου.

Πολλές φορές δεν μας παίρνει ο ύπνος, από τις σκέψεις και τον προβληματισμό που έχουμε, όταν καθημερινά μας παίρνουν τηλέφωνο γιατροί -νοσοκόμοι, πολίτες από διαφορετικές περιοχές της χώρας και ζητούν να τους συμπεριλάβουμε στις αποστολές μας, ΥΓΕΙΑΣ.
Θέλουμε τον νοσοκομειακό γιατρό και νοσηλευτή να μην προβληματίζεται αν θα μπορέσει να περατώσει την ιατρική του πράξη, λόγω έλλειψης υλικού.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ μας προβληματίζουν καθημερινά και προσπαθούμε να βρούμε διεξόδους.
ΠΑΡΟΛΟ που το 2016- ο Σύλλογος μας διέθεσε σε νοσοκομεία-Δημόσια ιδρύματα –Κ.Υ Ρόδου-Κω-Καλύμνου- Σάμου-Μυτιλήνης-Κιλκίς-Κεντρική Μακεδονία
60 ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΝΝΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ- ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΠ, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ- προερχόμενα από Σουηδικά νοσοκομεία δωρεά, δεν ησυχάζουμε και αναρωτούμεθα αν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο.
Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα προσφοράς, αναφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, Αναστασία Σταυριανού- Γεωργιάδη, αν είχαμε την συμπαράσταση της πολιτείας.

Για να έρθουν όλα αυτά τα υλικά από Σουηδία, χρειάζονται χιλιάδες ευρώ σε μεταφορικά έξοδα- χρειάζονται διαφορετικά μέσα μεταφοράς- ΠΛΟΙΑ- ΝΤΑΛΙΚΕΣ- ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ-ΦΟΡΤΗΓΑ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
Δεν μας ρώτησε η πολιτεία τι χρειαζόμαστε και αν θα μπορούσαμε να είχαμε καλλίτερα αποτελέσματα , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ,συμμετέχοντας στον αγώνα μας για την κάλυψη νοσοκομειακών αναγκών.

Διαβάζουμε ότι τα κρατικά κονδύλια δεν καλύπτουν τις ανάγκες των νοσοκομείων. ΕΜΕΙΣ σαν σύλλογος, όλος ο προϋπολογισμός μας, είναι από συνδρομές, 1.500 χίλια πεντακόσια ευρώ, τον χρόνο. Την συνδρομή των μελών μας την τιμούμε και με το παραπάνω, γιατί έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα για μας και την επιστρέφουμε στα μέλη μας στο δεκαπλάσιο, με δωρεάν εκδρομές και ταξίδια . Με αυτά τα χρήματα επίσης καλύπτουμε λειτουργικές δαπάνες του συλλόγου- φιλανθρωπικό έργο πολιτιστικό έργο, κοινωνικό έργο (με δωρεάν εκδρομές πολλές φορές για την τρίτη ηλικία) και φυσικά καλύπτουμε όσα έξοδα χρειασθούν για τον νοσοκομειακό εξοπλισμό που διαθέτουμε στα νοσοκομεία.

Η προσωπική μας συμμετοχή στα έξοδα είναι δεδομένη και θα ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση αν η BLUE STAR – H SEA WAYS- H SEAGO LINES- η μεταφορική ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ δεν ήταν όχι μόνο στο πλάι μας αλλά και ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ ΜΑΣ. Δίπλα μας είναι επίσης όλα τα μέλη μας, και όλο το Παραδείσι, για την αντιμετώπιση κάποιων εξόδων και τους ευχαριστούμε.

Σημαία μας και καθήκον μας είναι να στηρίξουμε την πατρίδα , με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας , γιατί μας έχει ανάγκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως …θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments