Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Παππάς: “Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ Κολοσσός”

Παππάς: “Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΟ Κολοσσός”

0
Dodekanisos

O βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς παρευρέθη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην κοπή της πίτας του Κολοσσού στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ροδίνι. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παππάς, που είναι και μέλος της διοίκησης της Κ.Α.Ε. Κολοσσός, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χαρά για εμένα σήμερα που είμαι ανάμεσα σας σε αυτήν την πολύ όμορφη εκδήλωση και σε μια τόσο ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο βουλευτής Γιάννης Παππάς με τον προπονητή κ. Γρεμμενά και τους παίκτες της εφηβικής ομάδας του Κολοσσού που αγωνίστηκε στο F6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Ο Κολοσσός λειτουργεί με άψογο, υποδειγματικό τρόπο και αποτελεί πρότυπο για τα σωματεία, όχι μόνο της Δωδεκανήσου αλλά γενικότερα. Οι ακαδημίες του και τα μικρά αγωνιστικά του τμήματα στελεχώνονται από επαγγελματίες προπονητές που μεταδίδουν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και συνέπεια είναι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα που κατάφερε τον άθλο να είναι στις έξι κορυφαίες ομάδες, αγωνιζόμενη με σωματεία όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, το Περιστέρι, ο Προμηθέας Πατρών. Επίσης συγχαρητήρια στους παμπαίδες που ήταν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου και στα παιδιά που κατάφεραν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τα μαθήματα και τώρα να είναι φοιτητές. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση του Α.Ο. Κολοσσού που με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο και τα υπόλοιπα μέλη της, αυτοί οι άνθρωποι με το μεράκι τους, τις θυσίες τους και την έμπνευση τους έχουν κατορθώσει να έχουν 300 παιδιά κοντά στον αθλητισμό και μόνο για αυτό είναι αξιέπαινοι. Εύχομαι σε όλους το 2020 να είναι μια χρονιά με υγεία, δημιουργική και με πολλές επιτυχίες και πρωταθλήματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments