Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παπαδημήτρης: «Ήμασταν μια αγαπημένη οικογένεια»

Παπαδημήτρης: «Ήμασταν μια αγαπημένη οικογένεια»

0
Dodekanisos

«Ήμασταν μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον πρόεδρο του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλη Παπαδημήτρη και έγινε με αφορμή και την αυριανή γενική συνέλευση του συλλόγου, ως απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Αναλυτικά, ο κ. Παπαδημήτρης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων που θα εξασφάλιζαν στο σωματείο τους απαραίτητους πόρους για να λειτουργήσει εύρυθμα και να αποδειχθεί συνεπές στις υποχρεώσεις του. Δυστυχώς, η μεγάλη πυρκαγιά που μας έπληξε, όπως και οι περιορισμοί που προκάλεσε η πανδημία του covid-19, ματαίωσαν κάθε σχεδιασμό, ακύρωσαν δε ακόμα και  το παραδοσιακό πανηγύρι στην Ιερά Μονή του Σωτήρος.  Παρά τις τεράστιες δυσκολίες, σταθήκαμε όρθιοι, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και πορευτήκαμε σαν μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.

Ελάχιστοι πίστευαν πως η ομάδα του Ηρακλή θα είχε τις δυνάμεις και τις αντοχές να πρωταγωνιστήσει, να όμως που τα κατάφερε ξανά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φτάνοντας μάλιστα να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ. Χαρήκαμε όλοι μας μία ομάδα που ανέδειξε την αξιοπρέπεια, το ήθος και την αγωνιστικότητα, μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το κλίμα που καταγράφαμε καθημερινά στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, μας έκανε να αισθανόμαστε σιγουριά και τόνωσε την πίστη της διοίκησης, των μελών του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών για την πραγματοποίηση μίας θαυμάσιας πορείας.  

Οι στόχοι που θέσαμε επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω, αντιμετωπίσαμε τους πάντες με απόλυτο σεβασμό και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με την καθολική αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Ύστερα από δύο χρόνια γεμάτα ταλαιπωρία, επιστρέψαμε δυνατοί και το κυριότερο, είδαμε με χαρά τον φίλαθλο κόσμο των Μαριτσών να συσπειρώνεται, να επιστρέφει μαζικά στο γήπεδο, να κάνει ξανά τον Ηρακλή μέρος της καθημερινότητάς του.  Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος και η δύναμή μας για την επόμενη μέρα.

Ο Ηρακλής δεν είναι τυχαίο σωματείο, έχει ιστορία και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει να τη γράφει και στο μέλλον, με τη βοήθεια των ανθρώπων που τον αγαπούν και αυτού του υπέροχου κόσμου, που είναι το στήριγμα του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου.  Τη χρονιά που πέρασε κάναμε πολλά βήματα μπροστά, αποκτήσαμε επιτέλους ένα καινούργιο προπονητήριο και χάρη σε αυτό τη δυνατότητα να αναδιοργανώσουμε την ακαδημία μας, στην οποία δραστηριοποιούνται πλέον περισσότερα από εξήντα παιδιά, τα οποία είναι βέβαιο πως κάθε χρόνο θα γίνονται περισσότερα.  

Ως πρόεδρος του Ηρακλή μπορώ να δηλώσω πραγματικά ικανοποιημένος από όλα όσα καταφέραμε και ταυτόχρονα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν.  Θέλω να κάνω ειδική μνεία στους συνεργάτες μου Στέργο Κασέκα, Μπάμπη Κανδίνο, Μανώλη Κασανή και Γιώργο Κρομμύδα, στους προπονητές Χρυσόστομο Χάσταλη και Σάββα Κούρο, στον φροντιστή Σωτήρη Κούρο και στον υπεύθυνο γηπέδου Σταμάτη Κούρο. Επίσης, σε έναν προς έναν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στους απανταχού φίλους του συλλόγου και στον σύνδεσμο φιλάθλων “οι Σφήκες”. Επίσης, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, τους διαιτητές και όλες τις ομάδες, με τις οποίες βρεθήκαμε αντίπαλοι μόνο για ενενήντα λεπτά».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments