Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΠΑΟΚ: Την σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους!

ΠΑΟΚ: Την σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους!

0
paoko
Dodekanisos

Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στην Α2 κατηγορία ο ΠΑΟ Κω συνέτριψε 4-1 στην έδρα του την Ομόνοια Γενναδίου, δείχνοντας ότι θα είναι ένας αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος για την κατάκτηση της ανόδου στην Α1.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε πολύ νωρίς ο Μέμα, με τον επιθετικό των Κώων να πετυχαίνει το γκολ μόλις στο 6ο  λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 42΄ ο Ζώης με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 65΄ ο Μ. Ξιπολιτάς με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0.
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων έγινε στο 84΄ με το Μπόουσμαν να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα του, ενώ στο 88΄ ο Στεργαλάς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Τονίδης, Μαλλιάς, Τσομπάνος
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ Κω: Ναίσκες, Φιάτσιος, Νικολόπουλος, Στεργαλάς, Ζώης, Παναγόπουλος, Κανελλόπουλος (63΄Σιλαιδόπουλος), Παπαγιανόπουλος (60΄Χρυσοχός), Ξιπολιτάς Μ (72΄Κουβαράς), Ξιπολιτάς Γ, Μέμα.
Oμόνοια Γενναδίου: Νικήτας, Κουνουπιώτης, Πιζήμολας Σ.Σ, Μπαιράμης Σ.Μ, Μπαιράμης Σ.Θ, Μπαιράμης Σταύρος ,Χατζηκώστας (67΄Πιζημόλας Ι.), Στογιανόφσκι, Πιζήμολας Σ.Ι (55΄Μπαιράμης Ι.), Καρασάββας, Μπόουσμαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments