Αρχική Αθλητικά νέα ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ο Γκριν «φρέναρε» τον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ο Γκριν «φρέναρε» τον «δικέφαλο»

0
Φωτογραφία: Intime.gr
Dodekanisos

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατόρθωσε να αποσπάσει την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον ΠΑΟΚ μέσα στην «Τούμπα». Ήταν μία αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (9′) με τον Άκπομ δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμά του. Η Σλόβαν απάντησε σχεδόν άμεσα (14′) με τον Γκριν και τελικά κατάφερε να μην ηττηθεί. Ο «δικέφαλος του βορρά» απώλεσε τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσει το δύο στα δύο σε νίκες στον όμιλό του. 

Παρόλα αυτά Ο ΠΑΟΚ με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου του. Βρίσκεται πίσω από την Κοπεγχάγη και μπροστά από τη Σλόβαν. Ακολουθούν οι δύο δύσκολες αναμετρήσεις με τα «λιοντάρια» και με το πρώτο ματς εκτός έδρας.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του UEFA Europa Conference League. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68′ Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68′ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58′ Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74′ Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74′ Σβιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ (81′ , Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς (70′ , Ντε Καμπς (33′ Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (81′ Τσάμπριτς), Ντα Σίλβα (70′ , Χέντι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments