Αρχική Αθλητικά νέα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς 2-0: Ολική ανατροπή και πρόκριση για τον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς 2-0: Ολική ανατροπή και πρόκριση για τον «δικέφαλο»

0
Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

O ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 2-0 της Μπόεμιανς στην «Τούμπα» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Σε συνδυασμό με την ήττα 1-2 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Παρουσία των φιλάθλων του μετά από 1,5 χρόνο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Μποέμιανς στην «καυτή» τόσο από τον καύσωνα όσο και από πλευράς ατμόσφαιρας «Τούμπα. Ο «δικέφαλος του βορρά», με συνολικό σκορ 3-2 υπέρ του, έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στην Μποέμιανς και πήρε την πρόκριση για τα play off του Conference League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του «ζευγαριού» Ριέκα-Χιμπέρνιαν. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, όταν ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία σέντρα για το κεφάλι του Σβαμπ και ο Αυστριακός μέσος έγραψε 1-0. Στο 28′ ο Μπίσεσβαρ από δημιουργός, έγινε εκτελεστής. Ο Σουριναμέζος επιθετικός με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0, καθώς νίκησε στο τετ – α – τετ τον Τζέιμς Τάλμποτ. Σε ένα πρώτο τέλειο ημίχρονο, η ομάδα του Λουτσέσκου πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Καντουρί στο 35′. Ωστόσο ο διαιτητής δεν κατοχύρωσε το γκολ, παρόλο που άπαντες είπαν στον διαιτητή πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προέβη σε άψογη διαχείριση του υπέρ του αποτελέσματος και έφτασε εύκολα στην νίκη. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο Σοάρες (85′ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς (73′ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα (73′ Σβιντέρσκι).

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λαιόνς (86′ Φίλι), Κόρνβαλ, Φίνερτι, Μπρεσλίν, Ντενόι, Μπάκλεϊ, Κόουτ, Τίρνεϊ (78′ Λέβινγκστον), Μπαρτ, Κέλι.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Europa Conference League. 

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments