Αρχική Αθλητικά νέα ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2: “Έπεσε” από την κορυφή και… τρέχει!

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2: “Έπεσε” από την κορυφή και… τρέχει!

0
Dodekanisos

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Κοπεγχάγης στην “Τούμπα”. Τα “λιοντάρια” επιβλήθηκαν με 2-1 του “δικεφάλου του βορρά” και μάλιστα μετά από ανατροπή  στο σκορ. Κάπως έτσι η Κοπεγχάγη αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ενώ η ήττα αυτή στην “Τούμπα” μάλιστα έριξε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση, ισόβαθμο με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πλέον η αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 25 Νοεμβρίου θα κρίνει κατά πολύ την ευρωπαϊκή συνέχεια ή μη της ομάδας του Λουτσέσκου στο Europa Conference League.

Η Κοπεγχάγη από την άλλη πλευρά μετά την επικράτηση στην έδρα του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα από την Δανία  κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση στα χέρια της. Τέλος, η Λίνκολν παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς ούτε ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο (62′ Τέιλορ), Σβαμπ (86′ Μουργκ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86′ Κούτσιας), Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι (71′ Άκπομ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γιόνσον, Άνκερσεν (74′ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στάγκε, Λέραγκερ, Μπιέλ (86′ Άλουνσουν), Βίντ (86′ Χόιλουντ), Μπέβινγκ (62′ Γιοχάνενσον.

 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments