Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΠΑΟ Κω: Στόχος η άνοδος

ΠΑΟ Κω: Στόχος η άνοδος

0
pao_ko_omada
Dodekanisos
Ραντεβού με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και να μπουν στην διοίκηση είχαν χτες οι διοικούντες του ΠΑΟ Κω ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και ένα ραντεβού με τον Μιχάλη Παπαγιαννόπουλο για να δουν αν μπορούν οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους.
Σε ότι αφορά τους στόχους της νέας χρονιάς, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο και είναι κάτι που θα πρέπει να καθορίσει και ο προπονητής, ο ΠΑΟ Κω σε περίπτωση που γίνει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων θα είναι το πρώτο φαβορί.
Ο κ. Πικιώνης μίλησε στο giafkasports.gr δηλώνοντας σχετικά:
«Αυτή την στιγμή περιμένουμε ακόμα να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση της ΕΠΣΔ για να μάθουμε που θα αγωνιζόμαστε. Αυτήν την εβδομάδα είχαμε συναντήσεις με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην διοίκηση και να μας βοηθήσουν. Εμείς κυρίως θέλουμε να γίνει ένα συμβούλιο και τα 9 άτομα που θα το απαρτίζουν να αναλάβουν όλοι από κάτι. Σε ότι αφορά την Β’ κατηγορία και την περίπτωση να γίνει όμιλος νήσων, μπορεί να μην συμφωνούμε στο ότι υποβαθμίζουν το βόρειο συγκρότημα αλλά σίγουρα θα πάρουμε έτσι μια οικονομική ανάσα. Επίσης τα 25 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ Κω θα είναι μια καλή αφορμή για να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε κατηγορία».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments