Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Δες 4 μοναδικές επιλογές σε νυφικά παπούτσια

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Δες 4 μοναδικές επιλογές σε νυφικά παπούτσια

0
Dodekanisos

Η πολυπόθητη πρόταση γάμου ήρθε, εσύ έσπευσες να πεις το ναι και τώρα ήρθε η ώρα -μετά την επιλογή του νυφικού- να βρεις τα ιδανικά νυφικά παπούτσια που θα αναδείξουν το bridallookσου. Αν ο γάμος σου πρόκειται να πραγματοποιηθεί καλοκαίρι και εσύ έχεις ανάγκη από ορισμένες προτάσεις από τους fashionexperts, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις το παρόν άρθρο που σου υπόσχεται ότι θα βρεις τα τέλεια παπούτσια για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου.

Σανδάλια

Όταν πρόκειται για καλοκαιρινά παπούτσια γυναικείαhttps://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia.html στο μυαλό μας έρχονται πρώτα τα σανδάλια. Τα παπούτσια αυτά είναι άνετα, αέρινα και απόλυτα στιλάτα ώστε να ταιριάζουν με κάθε look, ενώ στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές σε νυφικά σανδάλια που θα σου εξασφαλίσουν άνεση για να σταθείς ώρες όρθια και να χορέψεις. Επίλεξε ένα ζευγάρι σανδάλια σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση, αναλόγως με την απόχρωση του νυφικού σου και βρες σανδάλια με minimalχαρακτήρα ή πιο εντυπωσιακά με Swarovski, πέτρες, χάντρες, πέρλες ή glitter.

Πέδιλα ψηλά

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις έναν γάμο δίπλα στο κύμα, τότε τα πέδιλα ψηλά είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξεις τον πιο θηλυκό και chicεαυτό σου. Τα πέδιλα θα σου χαρίσουν πόντους ύψους, ενώ θα κολακεύσουν μοναδικά τα πόδια σου. Προτίμησε πέδιλα χωρίς πολλά λουράκια για να εξασφαλίσεις ότι τα πόδια σου δεν θα πρηστούν από την ορθοστασία και βρες ένα ζευγάρι που να δένει αρμονικά με το στυλ και το χρώμα του νυφικού που έχεις επιλέξει. Είμαστε βέβαιοι πως το look σου θα είναι εντυπωσιακό.

Εσπαντρίγιες

Μπορεί να σου φαίνεται παράδοξο να φορέσεις εσπαντρίγιεςhttps://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia/espantrigies.html στον γάμο σου, όμως αν το νυφικό σου αποπνέει bohoδιάθεση και εσύ είσαι λάτρης του minimalστοιχείου στην μόδα, τότε οι εσπαντρίγιες είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Φυσικά την ημέρα του γάμου σου θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο από ένα απλό ζευγάρι εσπαντρίγιες σε λευκές ή κρεμ αποχρώσεις, για αυτό θα σε συμβουλεύαμε να αναζητήσεις εσπαντρίγιες με δαντέλα, κεντημένες με στρας ή πέτρες, σατέν εσπαντρίγιες κλπ., που θα δώσουν την λάμψη που επιθυμείς στο bridallookσου.

Γόβες

Alltimeclassicαγαπημένες, οιγόβεςείναι το mustνυφικό παπούτσι για κάθε εποχή. Μπορείς να επιλέξεις κάποιες με αρκετά ψηλό τακούνι ή ένα ζευγάρι πιο χαμηλές ώστε να μπορείς να κινηθείς με άνεση, να παίξεις με τους χρωματισμούς αν θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές λευκές ή nudeγόβες και φυσικά να αναζητήσεις γόβες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, π.χ. με διαφάνειες, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments